Ohjelmistotestaajia (palkanlaskennan / HR:n osaajia tai testausosaajia)
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Hei testaaja, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Tule nostamaan Suomen johtava palkka- ja HR-järjestelmämme Mepco seuraavalle tasolle!

Me kasvamme ja uudistumme, koska haluamme säilyttää paikkamme markkinajohtajana. Lue suunnitelmistamme ja muista avoinna olevista sekä haettaviksi tulevista paikoistamme täällä: Uudistu kanssamme!

Nyt etsimme Mepcon tuotekehitykseen testaajia Tampereelle, Espooseen, Turkuun tai Jyväskylään.

Haemme sekä palkka- ja/tai HR-järjestelmien osaajia että ohjelmistotestauksen menetelmien ammattilaisia ja asiantuntijoita. Molemmille taustoille olisi meillä nyt käyttöä!

Tulet työskentelemään uusimpia teknologioita hyödyntävien palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien parissa osana tuotekehityksen scrum-tiimiä. Tukenasi ovat alan kokeneimmat asiantuntijat. Katso eri tehtävien tarkemmat kuvaukset ja vaatimukset sekä jätä hakemuksesi täällä.

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Tutustu meihin ja tuleviin kollegoihisi videoiden muodossa täällä!

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Kannustamme itseohjautuvuuteen samalla, kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme: arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Voisimmeko sopia toisillemme?

Haluamme kasvaa ja kehittyä paremmaksi kanssasi, joten lähetä meille hakemuksesi lokakuun aikana! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikkoja täytetään heti, kun oikeita tekijöitä löydetään. Tomi Koskinen vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteesta tomi.koskinen@accountorhr.fi tai puhelimitse numerosta 050 480 1424.

Me Accountorilla luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.  Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Accountorin HR-klusteri tarjoaa ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin sekä digitaalista palvelua osaamisen kehittämiseen. Olemme alan johtava toimija. Ohjelmistoratkaisuista vastaavan yksikkömme Accountor HR Solutionsin tuotteilla (Mepco, TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan) hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita.

Osaamisen kehittämiseen erikoistuneen yksikkömme Accountor Eduhousen koulutuspalveluita käyttävät tuhannet talouden ja HR:n ammattilaiset sekä esimiehet Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Accountor HR Solutions on osa Accountor-konsernia. Accountor tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa.

Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa, ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

www.accountor.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot