Ohjelmistotestaaja
Planmeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021
Haemme hammashoitokone- ja CAD/CAM-tuotekehitysosastollemme ammattitaitoista 

Ohjelmistotestaajaa 

sulautettujen laiteohjelmistojen sekä niihin liittyvien työpöytäohjelmistojen järjestelmätasoiseen testaukseen. 
Planmeca tarjoaa niin huippuluokan hammashoitokoneita kuin CAD/CAM-ratkaisuja hammasklinikoille ja -laboratorioille. Monipuolisten hoitokoneiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki tarvittavat työkalut moderniin CAD/CAM-työskentelyyn intraoraaliskannereista CAD-suunnitteluohjelmistoihin sekä hammaslääketieteellisiin jyrsimiin ja 3D-tulostimiin. Ratkaisut täydentävät Planmecan alan johtavien hammashoidon laitteiden ja ohjelmistojen tuotevalikoimaa.

Testaajana suunnittelet hammashoitokoneiden ja 3D-tulostimien testitapauksia, testaat laitteiden ja ohjelmistojen toiminnallisuuksia loppukäyttäjänäkökulmasta ja dokumentoit työsi laatujärjestelmän vaatimusten mukaisesti. 

Työssäsi toimit aktiivisena osana tuotekehitystiimiä ja tuot ammattitaitosi mukaan jo suunnitteluvaiheessa.

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutusta 
  • kokemusta ohjelmistojen testaussuunnittelusta ja testauksesta
  • kokonaisuuksien hahmotuskykyä 
  • kykyä tehdä työtä tehokkaasti sekä yksin että tiimin jäsenenä
  • uteliasta luonnetta sekä kykyä tunnistaa ja löytää potentiaalisia ongelmakohtia
  • aitoa kiinnostusta testausta kohtaan ja halua kehittää itseäsi testauksen ammattilaisena
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa – kykenet dokumentoimaan työsi englanniksi.

Arvostamme lisäksi kokemusta laiteasennuksista, testausautomaatiosta sekä skriptien tekemisestä esimerkiksi Pythonilla. Alan standardien tuntemus katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen työtehtävän modernissa työympäristössä asianmukaisine työkaluineen. Saat mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi vakituisessa työsuhteessa menestyvässä ja vakavaraisessa terveysteknologia-alan perheyrityksessä. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan hammashoidon ja suunterveyden tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Kattelus (Design Manager, Software), puh. 020 779 5626, olli.kattelus (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021 oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot