(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestaaja
FCG Finnish Consulting Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

FCG Talent on omia ohjelmistotuotteita kehittävä, menestyvä softatalo. Etsimme nyt joukkoomme testaukseen intohimoisesti suhtautuvaa tekijää, joka haluaa oppia uutta ja olla mukana kehittämässä testauskäytäntöjä.

Tekemisemme keskiössä on ylpeys tuotteistamme sekä toisia tukeva työyhteisö. Tuotteita kehitämme tuotetiimeissä, joissa pääset tuomaan esille omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi.
Toimistot meillä on Oulussa ja Helsingissä, joten työpisteesi voi olla kummalla paikkakunnalla tahansa.

Testaajana sinulla on iso rooli FCG Talentin palveluiden laadunvarmistuksessa. Työssäsi rakennat, testaat ja ylläpidät tuotteidemme laatua yhdessä muiden testaajien ja tiimiläisten kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta ja osaamista ohjelmistotestauksesta sekä sinulla on aitoa halua kehittyä testauksen saralla. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja olet oma-aloitteinen. Lisäksi sinulla on kenties jo kokemusta testiautomaation rakentamisesta.

Eduksi katsomme, mikäli omaat jotain seuraavista:

- aikaisempaa työkokemusta testiautomaation suunnittelusta ja toteutuksesta
- ymmärrystä ja näkemystä ohjelmistotestauksen periaatteista ja toimintatavoista
- Python ja Robot Framework osaamista
- Git ja Jenkins osaamista
- Web-sivustojen periaatteiden osaamista (HTTP, HTML, JS, CSS).

Talenttilaisena pääset tietenkin myös tutustumaan etuihimme. Tarjoamme muun muassa parhaat mahdolliset työkalut testaamiseen, joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, kattavan perehdytysohjelman sekä mahdollisuuden itseopiskeluun työajalla.

Jos koet, että juuri sinä voisit olla Talentin uusin tulokas, ota rohkeasti yhteyttä:

Petri Tuomaala
petri.tuomaala@fcg.fi
050 597 5630