(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestaaja
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Haemme nyt OHJELMISTOTESTAAJAA Helsinkiin ja Tampereelle

Digialla testauksen ammattilaiset huolehtivat kehitystiimien ja muiden testausasiantuntijoidemme kanssa siitä, että toimitusprojektit ja jatkuvat palvelumme toteutuvat laadukkaasti, tietoturvallisesti ja asiakkaamme saavat, mitä tarvitsevat. Asiakkaidemme työkieli voi olla suomi tai englanti, joten toivottavasti tulet toimeen molemmilla kielillä.

Ohjelmistotestaajana konsultoit, suunnittelet ja toteutat automaatiotestausta vaihtelevissa projekteissa, joissa olet osa ohjelmistoalan erilaisista osaajista koostuvaa tiimiä. Tässä roolissa arvostamme kokemusta jatkuvan integraation parissa työskentelystä ja DevOps-mallilla toimimisesta. Testaustehtävien hanskaaminen edellyttää sinulta Pythonin tai jonkin toisen skriptauskielen tuntemusta ja sinulla tulisi olla kokemusta automaatiotestauksesta ja Robot Framework -työkalusta. ISTQB Foundation -sertifikaatille nostamme peukun ylöspäin. 

Digialla pääset tutustumaan moniin hyvin eri kokoluokan projekteihin ja eri toimialoihin. Digialla on oma arvostettu noin 40 hengen testausyksikkö, jossa jaetaan kaikki uusimmat testauksen kehityssuunnat. Meillä testaajat pääsevät aina vaikuttamaan omaan työhönsä ja siihen, miten he sitä haluavat tehdä. Ammattimaisten tiimikavereiden lisäksi saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut kuten esimerkiksi lomamökit hissilippuineen ja golf-oikeuksineen (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammasetuuden (300€/vuosi) sekä monia muita, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Pääset tutustumaan testaajan työhön Valtterin kertomana täällä.

Hakuaika päättyy 31.12.2019. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus vastaa niihin mielellään. Fredin saat kiinni numerosta 040 5312 767 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.