(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestaaja
Planmeca

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia? Haemme nyt joukkoomme

OHJELMISTOTESTAAJAA

röntgenlaitteiden tuotekehitysosastollemme kliinisen radiologiaohjelmiston testaukseen. Tutustu ohjelmistoomme täältä: https://www.planmeca.com/fi/ohjelmistot/.

Ohjelmistotestaajana suunnittelet testitapauksia, testaat ohjelmistoja loppukäyttäjänäkökulmasta ja dokumentoit työsi laatujärjestelmän vaatimusten mukaisesti. Toimit aktiivisena osana tuotekehitystiimiä, teet yhteistyötä ohjelmistokehittäjien kanssa ja tuot ammattitaitosi mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Kompakti testaustiimimme on kasvanut vuosien varrella ja nyt työskentelemme 14 henkilön voimin. Monipuolisesta tiimistämme löytyy testausasiantuntijoita niin testausautomaation kuin käyttöliittymä- ja röntgenlaiteohjelmistojenkin parista.

TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset

  • teknistä koulutustaustaa ja aiempaa kokemusta ohjelmistotestauksesta
  • kokonaisuuksien hahmotuskykyä ja oma-aloitteista työotetta
  • kykyä työskennellä tehokkaasti sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta testausautomaatiossa käytettävistä työkaluista (esim. RobotFramework ja Python). Alan standardien ja ohjelmistokehityksen toimintamallien tuntemus katsotaan myös eduksi.

TARJOAMME

Meillä saat loistavan mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä. Pääset työskentelemään haasteellisissa työtehtävissä terveysteknologian huipulla ja näin ollen tekemään työtä, jolla todella on merkitystä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ainutlaatuisen ohjelmistomme saloihin, osaavia työtovereita tukemaan kehittymistäsi sekä rutkasti uutta opittavaa. Arkirutiineissa hyödynnämme vahvasti Lean-ajattelumallia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Software Testing Manager Mikko Ollonen, puh. 020 779 5215 tai mikko.ollonen (at) planmeca.com.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta.