(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestaaja
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

 

Haemme Aditro Enterprise Oy:n Tuote-yksikköön kokenutta ohjelmistotestaajaa. Tuote -yksikkö vastaa yksityisen sektorin palkkahallinnon ohjelmistoratkaisuiden kehityksestä Suomessa. Vastaat palkkajärjestelmän ohjelmistotestauksesta, testitapausten suunnittelusta, virheiden jäljittämisestä ja dokumentoinnista. Työskentelet osana ketterää Scrum-tiimiä ja hyödynnät työssäsi myös testiautomaation välineistöä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • ketterän ohjelmistokehityksen, testauksen ja laadunvarmistuksen vahvaa kokonaisymmärrystä
  • kokemusta ohjelmistojen toiminnallisesta testauksesta suorituskyky- ja tietoturvatestausta unohtamatta
  • ohjelmistokehityksen laadunvarmistusmenetelmien tuntemusta
  • kokemusta automaatiotestauksesta
  • tehtävän vaatimaa tietoteknistä taustaa ja koulutusta
  • systemaattista ja laatuorientoitunutta työskentelytapaa. 

Toimintatavoiltasi olet aktiivinen ja positiivisen asenteen omaava tiimiläinen, jolle itsenäinen työskentelykään ei tuota ongelmia. Työskentelet tarkasti myös paineen alaisena ja kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi, että englanniksi. Olet halukas oppimaan jatkuvasti uutta, etkä arastele tarttua rohkeasti tuntemattomiinkaan haasteisiin.

Aditro tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän palveluliiketoiminnan parissa alan johtavalla ohjelmisto-, ratkaisu- ja palveluntarjoajalla. Pääset näköalapaikalle nopeasti kehittyvään ympäristöön luomaan entistä parempia palveluita asiakkaillemme. Työkavereinasi sinulla alan huippuosaajien joukko. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi sekä työnkuvaasi Aditrolla ja varmistaa paikkasi kehityksen kärjessä. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Herranen (antti.herranen@aditro.com). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa http://www.aditro.fi viimeistään 30.6.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.