Ohjelmistotestaaja
Poolia IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Esittely

Haemme nyt kotimaiselle omalla alallaan erittäin arvostetulle IT-kokonaispalveluja tarjoavalle asiakkaallemme järjestelmätestaukseen liittyvään projektiin toimeen tarttuvaa ja oma-aloitteista

OHJELMISTOTESTAAJAA

Noin puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen alkaen pikaisesti/sopimuksen mukaan. Voit työskennellä kokoaikaisesti tai sopimuksen mukaan osa-aikaisesti.

Asiakasyrityksemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä kauppakeskus Jumbon vieressä Kehä3:n varrella.

Työtehtävät

Testausprojekti liittyy mm. isoille ammattiliitoille suunnattuun järjestelmään sekä erilaisten prosessien testaamiseen (mm. päärekisteri ja lisämodulit kuten jäsenten asiointikanavat).

Tikettijärjestelmänä on JIRA. Tiimissä on kolme muuta testaajaa sekä 12 kehittäjää / ohjelmoijaa.

Edellytykset

Toivoisimme jonkin verran kokemusta järjestelmätestauksesta (esim. ERP tai CRM) sekä tarkkuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista. Testaus -sertifioinnit ovat eduksi mutta emme edellytä niitä.

Edut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista testaustiimiä ja kehittää omaa ammattitaitoasi sekä oppia uutta!

Lisätiedot

Lähetä hakemuksesi pikaisesti ja liitä mukaan palkkatoiveesi sekä cv:si!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255412
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Majava (sanna.majava (a) poolia.fi)
  • Puhelin: +358207290838
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa