(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestaaja
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi. Kiinnostaisiko sinua työskennellä testaajana osana ketterää kehitystiimiä, joka on mukana tuottamassa uuden ajan digipalveluita. Oletko bugien metsästäjä, joka omalla työllään varmistaa laadukkaan koodin ja toimivan softan. Ehkä sinä olet meidän etsimämme Ohjelmistotestaaja?

Barona IT on eri toimialojen asiakkaidemme digitalisaation mahdollistava rohkeiden uudistajien yhteisö. Rakennamme parempaa työelämää ja mahdollistamme ihmisten ja yritysten kasvua. Osana tätä tavoitettamme kutsumme Ohjelmistotestaajia liittymään joukkoomme. Etsimme sinulle sinua kiinnostavan projektin puolestasi monipuolisesta ja jatkuvasti kasvavasta asiakasjoukostamme, joka koostuu start-upeista Suomen suurimpiin yrityksiin.

Asiakkaillamme sinua odottavat digitalisaatioon ja ohjelmistokehitykseen liittyvät projektit, joiden tavoitteena on huolehtia, että sovellukset ja ohjelmistot toimivat moitteettomasti. Ohjelmistotestaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä kehittäjien kanssa varmistaen sovelluksien toimivuuden ja jatkuvuuden. Mahdollistat projektien ketterän etenemisen tukemalla kehittäjiä ja pyrit löytämään bugit niin, että koodi on moitteetonta ja laadukasta.

Sinulla on kokemusta testauksen- ja laadunvarmistuksen työtehtävistä ja ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja. Kokemus testauksen automatisoinnista ja suunnittelusta on eduksi. Luonteeltasi olet tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä alansa huippuosaajien parissa unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Testauksen modernisoijilta odotetaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi haastavat ja sinua kiinnostavat projektit alansa johtavissa yrityksissä, modernit työvälineet ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen.

Ota ensimmäinen askel seuraavaa projektiasi kohti olemalla yhteydessä! Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Tomi Niskaselta puhelimitse 050 513 1633 tai sähköpostitse tomi.niskanen@barona.fi.

Katso millaisia osaajia etsimme Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.