(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestaaja
Poolia Suomi Oy / Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Finago

Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee noin 200 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 1.300 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 100.000 pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpitoa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Esittely

Etsimme uusia työkavereita ohjelmistotestauksen tiimiimme Espoon Keilaniemeen

Työtehtävät

Etsimme positiivisen asenteen omaavia henkilöitä tukemaan pilvipalveluna toimivaa taloushallinnon ohjelmistomme Procountorin kehittämistä. Testaajan työ sisältää kokonaisvaltaisesti testauksen suunnittelua, testien suorittamista ja löytyvien puutteiden viestimistä kehittäjille.

Koodipohjamme on pääasiassa kirjoitettu Javalla ja hyödynnämme myös Vaadin-käyttöliittymää. Muita pääteknologioitamme ovat MySQL, Junit, Jenkins, Docker, Ansible ja Git. Mobiilikehityksessä hyödynnämme modernia JavaScriptiä Reactilla. Voit myös tutustua API-rajapintoihimme osoitteessa dev.procountor.com

Sovellamme DevOps-ajatusmallia ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti varmistaaksemme arjen sujuvuuden.

Lisäksi hyödyämme esimerkiksi Scrumia, Jiraa, Slackia, Confluencea ja Bitbucketia. Ohjelmistokehityksen tiimiimme kuuluu yli 50 henkeä - kokonainen perhe kehittäjiä, testaajia, UX designereita ja järjestelmäasiantuntijoita, jotka tähtäävät yhteiseen maaliin.

Edellytykset

Menestyksen avaimet

Toivomme sinulta kokemusta ohjelmistotestauksesta sekä halua toimia oman tuotteen testaamisen ja kehittämisen parissa.

Sinulla on

• näyttöjä testausprosessien ja sitä helpottavien menetelmien hyödyntämisestä
• kyky suunnitella ja kirjoittaa testitapauksia sekä toteuttaa testausta järjestelmällisesti eri tekniikoita ja menetelmiä hyödyntäen
• taito viestiä sekä suullisesti että kirjallisesti – suomeksi ja englanniksi

Arvostamme myös

• taloushallinnon ja/tai ohjelmistokehityksen tuntemusta
• kokemusta testausautomaatiosta
• scrum-mallin tuntemusta
• ISEB- tai ISTQB-sertifikaatteja
• aiempaa kokemusta käyttämistämme teknologioista

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä oma-aloitteisesti, laatukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi sekä kysyt askarruttavista asioista mielelläsi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää ? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Jarmo Krohns vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse jarmo.krohns@finago.com tai puhelimitse +358 50 569 6043.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen finago@poolia.fi. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Finagon välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen finago@poolia.fi