(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestaaja, kokoaikainen, Gredi Oy
Gredi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Haluatko päästä oppimaan konffauksia ja skriptauksia gurulta? Onko sinulla jo hallussa perusteet muun muassa MySQL:sta ja Linuxista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ohjelmistotestaaja! 

Etsimme sinua  

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Gredi Oy:lle, proaktiivista ohjelmistotestaajaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Gredi Oy:lle.   

Tässä roolissa ensisijainen tehtäväsi on ohjelmistotestaaminen (manuaali ja automaatio). Uuteen työhösi tutustuttuasi pääset myös mukaan testauksen automaation laajennusprojektiin. Myöhemmin saat vastuullesi myös uuden asiakkaan aloitukseen liittyviä järjestelmän konfigurointeja sekä helpdesk -tehtäviä. Työsi tarkoituksena on auttaa Grediä tekemään maailman paras palvelu digitaaliseen aineistonhallintaan. 

Gredi on Suomen johtava digitaalisen aineistonhallinnan yritys. He tarjoavat arkea helpottavia ratkaisuja, kun tarpeena on digitaalisen aineiston hallinta, säilytys ja julkaisu. Gredi helpottaa osaamisellaan asiakkaidensa arkea ja säästää heidän aikaa sekä resursseja. Gredin kotimaiset, innovatiiviset tuotteet ja palvelut soveltuvat niin suuryritysten kuin myös pienyrittäjien käyttöön. Gredi kartoittaa asiakkaidensa tarpeet ja tarjoaa niihin selkeät, helppokäyttöiset, valmiit ja modulaariset ratkaisut integrointia ja räätälöintiä myöten. Tutustu Grediin lisää täällä: https://www.gredi.fi/.

Pääasialliset tehtävät  

 • Ohjelmistotestaaminen (manuaali ja automaatio) 

 • Testauksen automaation laajentaminen 

 • Järjestelmän konfigurointi 

 • Helpdesk -tehtävät 

Odotamme sinulta  

 • MySQL, Linux, HTML ja CSS -osaamista (vähintään perusteet) 

 • Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa 

 • Motivaatiota kehittyä huippuosaajaksi Gredillä 

Tarjoamme sinulle  

 • Tilaisuuden oppia ja kehittyä ammattitaitoisten kollegoiden tukemana 

 • Merkityksellisen työn, jossa autat Suomen parhaita brändejä menestymään 

 • Kunnianhimoisen työympäristön, jossa pyritään luomaan maailman paras palvelu digitaaliseen aineistonhallintaan 

 • Avoimen ja itseohjautuvan yrityskulttuurin 

 • Joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöhön 

 • Hyvät työsuhde-edut (mm. kattava sairasvakuutus, kannustinjärjestelmä, lounasetu) 

Hae tehtävään heti!  

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa heti. Viimeinen hakupäivä on 31.7.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään elokuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Consultant Manager Jasmin Niemelä (0406305857, jasmin.niemela@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista  

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!  

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.