(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestaaja, kokoaikainen, Fingrid Datahub Oy, Helsinki
Fingrid Datahub Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Oletko kiinnostunut toimimaan ohjelmistotestauksen tehtävissä merkittävässä sähköalan hankkeessa? Oletko innostunut työskentelemään monipuolisissa tiedon siirtoon ja käsittelyyn liittyvissä tehtävissä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme ohjelmistotestaaja Fingrid Datahub Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Fingrid Datahub Oy:lle ohjelmistotestaajaa vuoden 2020 loppuun saakka kestävään määräaikaiseen työtehtävään Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Fingrid Datahubille Studentworkin kautta.

Ohjelmistotestaajan tehtävässä pääset työskentelemään osana merkittävää projektia sähkömarkkinoiden kehittämiseen liittyen. Fingrid Datahub kehittää uutta tiedonvaihtoratkaisua, datahubia, joka helpottaa tiedon jakamista sähkön myyjien ja kuluttajien välillä. Uusi tiedonvaihtoratkaisu mahdollistaa sähkömarkkinoille uudet toiminnot ja palvelut, ja on näin ollen merkittävä uudistus alalle. 

Ohjelmistotestaajan roolissa tulet toimimaan merkittävässä roolissa osana Fingridin Datahub-projektitiimiä. Keskeisenä työtehtävänäsi tulee oleman tietokonversioprosessin järjestelmätestaus Fingridin järjestelmissä. Varmistat, että tiedonsiirto prosessit toimivat oikealla tavalla ja tieto siirtyy sekä välittyy sulavasti järjestelmien välissä päätyen Datahub-sovellukseen. Työtehtävissä käytettävät järjestelmät ovat pääosin Fingridin omat järjestelmät, Datahub-sovellus sekä Excel.
 

Fingrid Datahub Oy on Fingrid Oyj:n täysin omistama tytäryhtiö, joka on perustettu hoitamaan datahubiin liittyvää operatiivista toimintaa. Tytäryhtiön keskeisinä tehtävinä on tarjota ja kehittää sähkömarkkinoiden keskitettyä tiedonvaihtopalvelua ja siihen liittyviä muita palveluja sähkömarkkinaosapuolille sekä hallinnoida sähkömarkkinoiden tarvitsemaa rekisteröityä tietoa.

Datahub on sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä, johon tallennetaan tietoja Suomen 3,5 miljoonasta sähkönkäyttöpaikasta. Datahubin tietoja käyttävät noin 100 sähkön myyjää ja yli 80 jakeluverkkoyhtiötä palvellessaan sähkön käyttäjiä. Fingrid käynnisti datahub -projektin keväällä 2015.

Lue lisää: https://www.fingrid.fi/sivut/yhtio/datahub-oy/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Tietokonversioprosessin järjestelmätestaus
  • Varmistaa, että tieto siirtyy ja välittyy oikealla tavalla eri järjestelmien välillä

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa opintotaustaa, voit olla vielä opiskeleva tai valmistunut
  • Aikaisempi työkokemus sähköalan yrityksessä ja/tai tiedonkäsittelyn tehtävissä on eduksi
  • Korkeaa motivaatiota kehittyä ja työskennellä ohjelmistotestauksen tehtävissä
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työskennellä äärimmäisen monipuolisessa ja kehittävässä ohjelmistotestauksen tehtävissä
  • Hyvät henkilöstöedut
  • Kattavan perehdytyksen, jolla luodaan edellytykset tehtävässä menestymiseksi
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 8.5.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.