(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestaaja, Commit (Espoo)
Commit

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Commit on Espoon Keilarannassa toimiva, vuonna 1989 perustettu suomalainen 40 hengen ohjelmistoyritys. Yritys myy, kehittää, ylläpitää ja operoi ohjelmistoratkaisuja sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioille. Päätoimialoina ovat terveydenhuollon järjestelmät ja viranomaisten erikoisjärjestelmät. Commit on osa Optomed Oyj:n konsernia.

Nyt on harvinainen, mutta loistava mahdollisuus tarjolla! Etsimme Commitille ohjelmistotestaajaa määräaikaiseen kahden kuukauden projektiin.

Roolisi ohjelmistotestaajana on keskeisessä osassa järjestelmäkehitystä. Työtehtäviisi kuuluu manuaalitestausta ja virheraportointi testisuunnitelmien pohjalta kuvattujen tapausten mukaan.

Toivomme sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta ja mahdollisesti jo hieman kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Pidämme tärkeimpänä motivaatiota, nopeaa omaksumiskykyä sekä hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme myös tarkkuutta ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. Hyväksyttyä turvallisuusselvitystä edellytetään projektin sisällöstä johtuen. Olennaisimmat ohjelmisto-osaamiset: Excel, Word ja Linux komentorivityökalujen (esim. gerp, jq) peruskäyttö.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden saada jalkaa oven väliin vakavaraiseen yritykseen osana kokenutta tiimiä. Työyhteisö on tiivis ja se koostuu monenlaisista IT-alan asiantuntijoista. Yrityksessä vallitsee erittäin matala hierarkia ja keskusteluun pohjautuva työkulttuuri. Työntekijöiden osaamiseen luotetaan ja itseohjautuvuutta arvostetaan. Saat mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi ja osaamisesi jatkuvaan kehitykseen. Tämän projektin jälkeen työllistämme mielellämme valitun ehdokkaan tuleviin projekteihin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuun alussa. Jos haluat osaksi vakavaraista asiantuntijayritystä, laita hakemuksesi 7.12.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla "Testaaja". Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Anttony Lindo. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-15 välillä. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.