(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelijoita
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Java-koodari, tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmecalle!

Oletko idearikas ohjelmisto-osaaja ja hyvä tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä? Haemme nyt Java-osaajia kuvantamisohjelmistomme tuotekehitystiimiin.

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala ja kanssamme pääset rakentamaan hyvinvoinnin, lääketieteen ja suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää ja teemme sitä hymyssä suin.

Ohjelmistosuunnittelijana kuvantamisohjelmiston tuotekehitystiimissä suunnittelet ohjelmistoja 2D- ja 3D-kuvantamiseen, lääketieteelliseen kuvankäsittelyyn ja visualisointiin, hammaslääketieteen opetukseen sekä vastaanottojen käyttöön kaikkialla maailmassa. Monipuolinen ja haastava tehtävä pitää sisällään tuotteen jatkuvaa kehitystä, sekä uusien ominaisuuksien määrittelyä ja toteutusta laajaan ohjelmistokokonaisuuteen. Sinulta sujuvat haastavat integraatioratkaisut monimuotoisissa ohjelmistoympäristöissä ja tunnet myös tietokantaratkaisut. Tiimissämme työskentelee noin 10 softakehityksen ammattilaista.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. DI, FM tai insinööri)
 • Useamman vuoden kokemusta ohjelmistosuunnittelusta
 • Vankkaa osaamista Java-ohjelmointikielestä
 • Hyvää tekemisen meininkiä

Eduksesi katsomme kokemuksen:

 • C++ ohjelmointikielestä
 • Lääkintälaitestandardeista (esim. DICOM tai HL7)
 • Käyttöliittymäsuunnittelusta
 • Kuvantamisohjelmistoista
 • Pilviteknologioista
 • Kommunikaatiorajapintojen suunnittelusta
 • Kokemusta Linux-ohjelmien kehittämisestä

Mitä tarjoamme sinulle?

Uskomme vahvan osaamisen ja tuotekehityksen olevan kansainvälisen menestyksen avainainekset. Suomi on korkean teknologian edelläkävijä ja tällaisena haluamme nähdä maamme myös tulevaisuudessa. Uskomme, että panostuksilla suomalaiseen osaamiseen ja koulutukseen viemme koko terveysteknologian alaa eteenpäin.

Haluamme, että jokainen työntekijämme nauttii työstään, pääsee kehittämään itseään ja tuntee olevansa tärkeä osa yritystä, joka rakentaa parempaa tulevaisuutta!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi - tehokkaasti ja innovatiivisesti.

Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Kiinnostuitko?

Lue lisää tulevista kollegoistasi sekä minkälainen työpaikka ja työyhteisö Planmeca oikein on?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.9.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saila Karonen, Tech recruiter - puhelimitse +358 503210343 tai sähköpostitse saila.karonen@barona.fi.

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com ja tekemisen meininkiä näet esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/.