(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelijoita
Fujitsu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Haluatko koodata uutta, uusimmilla teknologioilla? Haluatko olla luomassa tulevaisuuden ratkaisuja?

Hyvä, tule yhdessä kanssamme luomaan kaupan alan järjestelmien tulevaisuutta!

Haemme nyt Helsingin, Oulun tai Kajaanin toimipisteeseemme useita

OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

vähittäiskaupan alan järjestelmien suunnittelu- ja kehitystyöhön. Tässä on tilaisuutesi päästä mukaan liiketoimintamme kasvuun sekä eturiviin vaikuttamaan kaupan järjestelmien kehitykseen yhdessä alan huippuosaajien kanssa. 

Tehtävässä vastaat Microsoft-teknologioilla rakennettavien sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Osallistut ratkaisujen määrittelyyn, tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Kehitämme jatkuvasti järjestelmiämme, joten pääset luomaan uutta uusimmilla välineillä ja tekniikoilla. Rakennamme mm. mobiili- ja pilvipalveluihin perustuvia ratkaisuja.

Asiakkainamme ovat suurimmat suomalaiset kaupan alan toimijat ja lisäksi teemme paljon kansainvälisiä hankkeita. Laajennamme toimintaamme sekä kotimaassa että Euroopassa, perustuen hyvin menestyneisiin ratkaisuihimme. Ratkaisumme ovat asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta hyvin tärkeitä, joten työlläsi on aidosti merkitystä. Rakennamme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa uusiempien teknologioiden avulla ja ketterillä toimintamalleilla.  

Roolisi muotoutuu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti. Saat mahdollisuuden kehittyä, laajentaa osaamistasi sekä rakentaa uraasi sinulle sopivin askelin.

Toivomme sinulta

  • nykyaikaisten sovelluskehitysvälineiden, -ympäristöjen ja -tekniikoiden osaamista (esim. .NET, C#, SQL Server)
  • soveltuvaa alan korkeakoulu/ AMK -loppututkintoa tai voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa
  • englannin kielen taitoa 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan osaavassa työyhteisössä sekä globaalin ja pitkäjänteisen yrityksen mahdollisuudet. Meillä on erittäin vahva asema Suomessa, vakaat ja pitkät asiakassuhteet sekä paljon laadukasta sovelluskehitystä tehtävänä nyt ja tulevaisuudessa. Saat mahdollisuuden vaikuttaa asioihin sekä joustavan työnteon puitteet. Meillä on luottamukseen perustuva työilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antavat Arto Rantala, p.050 565 0639, arto.rantala(at)fi.fujitsu.com) ja Kari Hilo, p. 045 7880 9540, kari.hilo(at)fi.fujitsu.com. Hae tehtävää viimeistään 18. maaliskuuta!