(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija
Terakuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

TeraKuu Oy on 2005 perustettu ohjelmistotalo. TeraKuu valmistaa korkealaatuisia ohjelmistoja tietyille ammattisektoreille ja tarjoaa palveluja ohjelmistojensa käytön tehostamiseksi. Asiantuntemusta ohjelmistojen kehittämiseen löytyy monilta toimialoilta, arkipäivän työstä valtakunnalliseen kehittämiseen. www.terakuu.fi

OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

Etsimme innovatiivista ohjelmistosuunnittelijaa neljän hengen tiimiimme Keuruulle. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Valittu henkilö solmii työsopimuksen TeraKuu Oy:n kanssa, Adecco toimii yhteistyökumppanina rekrytointiprosessissa.

Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta alan koulutusta tai esimerkiksi laajan harrastuneisuuden kautta hankittua vastaavaa osaamista. Voit olla urallasi alussa, lopettelemassa opintojasi tai jo kokemusta hankkinut koodari. Tärkeintä on into oppia uutta ja kehittää omaa työtään. Me kokeilemme, innostumme ja testaamme, joten Pelle Peloton -asenne on ehdottomasti eduksi työssäsi.

Arvostamme web-ohjelmoinnin hallitsemista sekä mobiiliohjelmointiosaamista. Jos sinulta löytyy graafista osaamista, pääset hyödyntämään sitä työssäsi.

Kerro meille osaamisestasi näiltä, ja samankaltaisilta osa-alueilta:
- Javascript, modernit ohjelmistokehykset, esim. Vue, React, Angular, ...
- REST, JSON ja XML-pohjaiset palvelut
- Tietokannat, esim. MySQL, MongoDB, MariaDB, ...

Suomen tai englannin kielitaito vaaditaan.

Tehtäviisi kuuluu:
Ideoimme, suunnittelemme ja valmistamme ohjelmistoja asiakkaillemme valikoiduilla ammattisektoreilla. Tällä hetkellä ohjelmistoja on tehty mm. ympäristöterveydenhuollon ja eläinlääkinnän kentälle, mutta sektorit tulevat tulevaisuudessa laajentumaan. Työtehtävät koostuvat erilaisista projekteista. Koska töitä tehdään pienellä tiimillä, pääset mukaan ohjelmistojen kehityksen jokaiseen työvaiheeseen.

Tarjoamme sinulle:
Tarjolla on paikka sinulle, joka haluat päästä hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti ja vaihtelevasti. Jos nautit uuden oppimisesta, itsesi haastamisesta ja oman työn kehittämisestä, saatat olla tiimimme puuttuva jäsen. Keuruulla kanssamme saman katon alla toimii kaksi muuta yritystä, joten pääset osaksi myös isompaa, monipuolista työyhteisöä. Toisen yrityksen asiakaskunta on pörröistä ja nelijalkaista, joten toivomme, ettet pelkää eläinklinikan asiakkaita ja olet valmis työskentelemään toimitilassa, jossa on ajoittain eläimiä. Otathan myös huomioon, että työpaikka on savuton.

Keuruulle on Jyväskylästä kimppakyytimahdollisuus, joten oman auton puute ei ole este. Sovittaessa töitä voi tehdä myös osin etänä. Koska elämä ei ole pelkkää työntekoa, työnantaja tarjoaa sinulle kuntosalin ja uimahallin liikuntamahdollisuudet käyttöösi. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia työyhteisön kesken.

Kysy lisää tehtävästä ja kerro, miksi olisit tehtävään paras valinta: Ilpo Niemelä, 040 185 1999, ilpo.niemela@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 4.10.2020 osoitteessa www.adecco.fi.