(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija
Tietoaika Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2020

Haluaisitko olla vaikuttamassa työsi tuloksilla nykyisellään usean sadan isännöintitoimiston ja vajaan miljoonan suomalaisen arkeen? Miltä kuulostaa vakaan toimialan, vahva ja sopivankokoinen ohjelmistoyritys työympäristönä, jossa pääset laajasti vaikuttamaan teknisiin ratkaisuihin, kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja kädenjäljelläsi on aidosti merkitys kokonaisen toimialan kannalta.

Tietoaika Oy:n Domus-isännöintijärjestelmää käyttää n. 40 % isännöintialan yrityksistä. Joukkueemme koostuu 12 osaajasta. Liiketoimintamme on vakaata, kannattavaa ja kasvussa muun muassa uusien palveluratkaisujemme myötä.

Etsimme nyt lisää modernien ohjelmistokehitystyövälineiden tuntemuksen omaavia ohjelmistokehittäjiä työskentelemään yrityksessämme ensisijaisesti Turussa ja luonnollisesti myöskin etänä. Tehtävässä tulet toimimaan osana ohjelmistokehitystiimiä työskennellen erilaisissa tuotekehitysprojekteissa. Hakijan soveltuvuudesta riippuen vaihtelevat kehitystehtävät voivat sisältää kaikkea suunnitteluun osallistumisesta aina järjestelmäkehitykseen sekä käyttöliittymän suunnitteluun asti. Pilvipalvelut sekä mobiilikäyttöympäristö ovat keskeisessä osassa uusia palveluja kehitettäessä.

Hakijalta toivomme aiempaa taustaa skaalautuvien web-applikaatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä palvelin- että käyttöliittymäympäristössä. Ideaalitapauksessa taustasi olisivat .NET (Core) sekä Angular -sovelluksissa. Myös aiempi kokemus natiiveista mobiilisovelluksista (iOS, Android) katsotaan eduksi. Tiettyjen kielien osaamisen sijaan etsimme kuitenkin ennen kaikkea osaavaa ja kehittyvää tekijää hienon joukkueemme jäseneksi.

Tarjoamme siis mainion työyhteisön vahvassa ohjelmistoalan yrityksessä, merkittävät vaikuttamisen ja kehittymisen mahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Meillä kaverista pidetään huolta kaikkina aikoina, töitä tehdään kovasti, mutta ei turhaan jäpitetä. Toivottavasti kiinnostuit ja haluat kuulla lisää!

Meidän huoneistotieto.fi-palveluun pääset tutustumaan tästä linkistä:

https://vimeo.com/411038013

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Consultant, Tomi Niskanen, +358505131633, tomi.niskanen@barona.fi.