(Poistunut julkaisusta)

OHJELMISTOSUUNNITTELIJA
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020

Sandbox Group koostuu hallinnoivasta Sandbox Oy:stä, Alme Solutions Oy:stä ja Sisäilmalähetti Oy:stä. Alme Solutions tuottaa innovatiivisia ratkaisuja terveempiin rakennuksiin sekä parempia arkiympäristöjä ihmisten päivittäisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Yritys kehittää tuotteitaan ja palveluitaan kansainvälisille markkinoille. Sisäilmalähetti Oy on erikoistunut kotimaassa tilojen ja tilankäyttäjien väliaikaiseen suojaamiseen kohteissa, joissa on todettu sisäilmahaasteita. Sisäolosuhteiden seurantapalvelun avulla tuotetaan ajantasaista ja helposti ymmärrettävää tilannekuvaa kiinteistöjen sisäolosuhteista.

Oletko etsimämme koodari? Palatko halusta päästä tekemään softakehitystä aina valmiiseen lopputuotteeseen asti? Mitäpä, jos juuri sinä lähtisit työskentelemään kanssamme kohti parempia sisäympäristöjä ja ihmisten hyvinvointia?

Haemme Sandbox Oy:lle Tampereen keskustaan

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen

Pääosan työpäivistäsi vietät ohjelmistokehitysprojektien parissa. Osallistut eri elinkaaren vaiheissa oleviin kehitysprojekteihin, kehität ohjelmistokokonaisuuksia ja vaikutat suoraan lopputuotteeseen. Pääasialliset kehitys- ja ylläpitokohteesi ovat web- ja mobiiliapplikaatiot, joiden työstämisestä otat vastuun yhdessä kollegasi kanssa aina käyttäjäkokemukseen saakka. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Toivomme sinulta kiinnostusta kokonaisvaltaiseen ohjelmistokehitystyöhön ja halua kehittää omaa osaamistasi. Sinulla on vahvaa osaamista natiivimobiiliapplikaatioista ja kehityskokemusta mieluiten sekä Android että iOS -ympäristöistä. Lisäksi edellytämme kokemusta front-end -webbikehityksestä ja toivomme, että Java back-end -webbikehitys on sinulle tuttua SQL:n ohella. Näiden lisäksi sulautettujen järjestelmien kokemus luetaan eduksesi.

Arvostamme monipuolista teknistä taustaa ja haluasi kehittyä. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja toimeen tarttuva ja kommunikoit mielelläsi sekä kollegoidesi että asiakkaidemme kanssa.

Tehtävässä pääset osaksi tiivistä ja rentoa työyhteisöä, jossa sinut huomioidaan omana itsenäsi. Pääset vaikuttamaan tuotekehityksen suuntaan toteutettavien kehitysprojektien ja työskentelytapojen kehittämisen kautta. Työskentely kanssamme on merkityksellistä, sillä tuotteemme edistävät ihmisten hyvinvointia laaja-alaisesti.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, edut ja ainakin omasta mielestämme ehdottoman mukavat kollegat! Tutustu yhteen meistä, Artturiin: https://www.youtube.com/watch?v=qfeSBtJEpHY

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.5.2020 mennessä osoitteessa www.adecco.fi liittämällä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja rekrytoinnista antaa Adeccolla Teemu Vuorinen, 0400 610041, teemu.vuorinen@adeccogroup.com.

Lisätietoja tehtävänkuvan teknisestä sisällöstä voit kysyä Artturi Piisaarelta (artturi.piisaari@sandbox.fi)