Ohjelmistosuunnittelija
Dynniq

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Etsimme Jyväskylään

Ohjelmistosuunnittelijoita (senior ja junior)

vahvistamaan pientä mutta ketterää kehitystiimiämme. Jyväskylässä yrityksellämme on lähes 30 vuoden kokemus erilaisten liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmien toteutuksesta. Yrityksemme erityisosaamista ohjelmointialueella ovat automaatiojärjestelmien laitteisto-, järjestelmä- ja liikennöintirajapintojen hallinta sekä erilaiset automaatiojärjestelmien tarvitsemat raportointisovellukset.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä toimia itsenäisesti mutta myös ryhmätyötaitoja ketterän kehityksen työtapoja noudattaen. Hallitset hyvin C# tai Java -ohjelmointikielen ja osaat suunnitella ohjelmistokokonaisuuksia. Arvostamme innovatiivista, ratkaisuhakuista, sitoutunutta ja asiakaslähtöistä asennetta projektien sekä kehityshankkeiden toteuttamiseen.

Ennen kaikkea odotamme sinulta kehittymishalua ja kykyä tehokkaaseen työskentelyyn yhteistyössä muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Are you interested in taking a seat in our world?

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 13.4.2020 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com.  Työ alkaa mahdollisimman pian ja voimme kutsua sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Tatu Mikkonen, tatu.mikkonen@dynniq.com, +358 50 562 5870.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot