(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme Haaga-Helia ammattikorkeakouluun IT-palveluihin
ohjelmistosuunnittelijaa tai koodaavaa ratkaisuarkkitehtia
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus

Tehtäviin kuuluu järjestelmäintegraatioiden suunnittelu ja toteutus sekä osallistuminen järjestelmähankkeisiin ja palveluiden kehittämiseen.

Tehtävä edellyttää ohjelmistorajapinnoissa yleisesti käytettyjen protokollien ja formaattien  (SOAP/Webservice, REST, JSON) hyvää tuntemusta ja kokemusta integraatioiden toteutuksista. Ohjelmistosuunnittelijaksi valittavan henkilön tulee hallita useilla ohjelmointikielillä työskentelyn (Perl, Java, PHP) ja konttiteknologian perusteet (Docker). Kokemus integraatioalustojen (esimeriksi Service Mix tai kaupalliset ratkaisut) hyödyntämisestä on suotavaa. 
Liferay-portaalin ja Peppi-opintohallintojärjestelmän tuntemus on työssä eduksi.

Lisäksi vastuisiin kuuluu käyttövaltuushallinnan kehittäminen ja mahdolliseen IDM-projektiin osallistuminen. Kokemus IAM-hankkeista ja -ratkaisujen tuntemus on eduksi.

Tehtäväkokonaisuutta on mahdollista muokata valittavan osaamisen ja aiemman kokemuksen perusteella.

Edellytämme korkeakoulututkintoa, erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja, hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, kokemusta teknisten kuvausten laatimisesta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antavat tietohallintopäällikkö Kirsti Niemeläinen p. 040 4887300 ma 2.12. klo 9 - 11 tai ke 4.12. klo 15 - 17 tai järjestelmäpäällikkö Olavi Kurttio p. 050 3104015. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@haaga-helia.fi.

Hae tehtävää viimeistään 30.12.2019. Liitä hakemukseen CV.
Täytä hakemus heti, jos kiinnostuit, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.