(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija
Suomen Erillisverkot konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Erillisverkot-konserni hakee

Ohjelmistosuunnittelijaa

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme sinua, web-ohjelmointiin erikoistunut ohjelmistosuunnittelija. Tehtävä sijoittuu Leijonaverkot tytäryhtiöön.

Ohjelmistosuunnittelijana pääset työskentelemään Full Stack -kehittäjänä, jonka tehtäviin kuuluu ohjelmistojen suunnittelua, ohjelmointia sekä testausta. Pääset vastaamaan niin tietokannan suunnittelusta kuin Back End- ja Front End -koodauksestakin yhdessä muiden kehittäjien kanssa.

Koulutuksesi voi olla korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutasoinen, mielellään tietotekniikan tai ohjelmistokehityksen alalta. Koulutustasoa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus ja harrastuneisuus ohjelmointiin, hyvä asenne sekä halu oppia ja kehittyä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset vahvaa Linux-osaamista, web-pohjaisten palveluiden ohjelmointiosaamista (Front End ja Back End) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa ohjelmistotuotannosta vastaava Juha Eerola, juha.eerola@erillisverkot.fi. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 22.11.2019 mennessä.