(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija
Dynniq

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Etsimme Jyväskylään tai Vantaalle

Ohjelmistosuunnittelijaa

vahvistamaan pientä mutta ketterää kehitystiimiämme.

Olet tiimin kanssa vastuussa liikenteenohjaus- ja hallintajärjestelmien laitteisto- ja ohjelmistomoduulien suunnittelusta ja testimäärityksistä sekä näiden komponenttien kehittämisestä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä toimia itsenäisesti mutta myös ryhmätyötaitoja ketterän kehityksen työtapoja noudattaen. Hallitset hyvin C# tai Java -ohjelmointikielen ja osaat suunnitella ohjelmistokokonaisuuksia. Arvostamme innovatiivista, ratkaisuhakuista, sitoutunutta ja asiakaslähtöistä asennetta projektien sekä kehityshankkeiden toteuttamiseen.

Ennen kaikkea odotamme sinulta kehittymishalua ja kykyä tehokkaaseen työskentelyyn yhteistyössä muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Are you interested in taking a seat in our world?

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Katso yksi työntekijätarinoistamme https://careerhub.dynniq.com/tatu-mikkonen

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 31.7.2019 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com.  Työ alkaa mahdollisimman pian ja voimme kutsua sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Tatu Mikkonen, tatu.mikkonen@dynniq.com, +358 50 562 5870.