(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija
Poolia Suomi Oy / Genera Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Genera Oy

Genera Oy on vuonna 1985 perustettu elektroniikka-alan yritys. Genera Oy on osa Genera Management Oy -konsernia joka on toimivan johdon ja työntekijöiden omistama. Genera Oy valmistaa vaativan käyttöympäristön näyttö- ja elektroniikka ratkaisuja Helsingin Metsälässä. Suurimpia asiakkaita ovat Kone Oyj, Wärtsilä Oyj, ABB sekä Fujitsu Finland Oy.

Esittely

Etsimme nyt asiakkaallemme kokenutta ja itsenäistä Ohjelmistosuunnittelijaa (sulautetut järjestelmät) vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Metsälään.

Työtehtävät

Tulet työskentelemään IOT-pohjaisten tuotekehitysprojektien, mm. hissijärjestelmien ja älykkäiden näyttöpäätteiden parissa, osana kolmen hengen tiimiä. Tehtäviin sisältyy niin uusien järjestelmäympäristöjen luominen kuin myös olemassa olevien kehittäminen ja päivittäminen.

Edellytykset

Toivomme jo muutamien vuosien kokemusta sulautettujen järjestelmien parissa työskentelystä, C ja C++ kielten sujuvaa osaamista sekä Linux ympäristön tuntemusta. Tietotekninen koulutustausta ja harrastuneisuus ovat myös isoksi eduksi.

Oleellista on, että kokeneena konkarina osaat jo ottaa omat selkeät vastuualueet haltuun ja nähdä missä ja miten asiat voidaan tehdä paremmin. Osaat työskennellä itsenäisesti ja itseohjautuvasti, myös englanniksi. Sujuva englannin kielen osaaminen on tässä tehtävässä ehdoton edellytys!

Edut

Genera Oy tarjoaa monipuolisen ja laaja-alaisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien kansainvälisten asiakkaiden ja tuotekehitysprojektien parissa.
Tiimissä tukenasi on kaksi pitkän linjan konkaria, jotka perehdyttävät ja tukevat sinua alkuun. Matala organisaatio, vastuulliset ja merkittävät kansainväliset projektit sekä laaja-alainen ja monipuolinen toimenkuva ovat syitä miksi tässä yrityksessä viihdytään pitkään!

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikimmiten, sillä paikka täytetään mahdollisimman pian!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter