(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Abloy suuntautuu nopeasti kasvaviin digitaalisiin oviympäristö- ja kulunvalvonnan tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin, joita toimitamme partneri- ja jakeluverkostomme kautta kotimaan markkinoille sekä korkean turvallisuuden asiakasryhmille kansainvälisillä markkinoilla.

Haemme Joensuuhun

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelijoiden sekä suunnittelualihankkijoiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tehtävään haetaan sulautetun ohjelmistosuunnittelun osaajaa.

Sinulla on tehtävään soveltuva yliopisto- tai AMK-tasoinen tekniikan alan koulutus ja olet halukas kehittämään osaamistasi. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Odotamme sinulta osaamista sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksestä. Sulautettujen ohjelmistojen suunnittelussa käytämme pääosin C-kieltä. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on osaamista sulautettujen ohjelmistojen kehitysympäristöistä, sekä aiempaa osaamista langattomista IoT-tekniikoista. Lisäksi kokemus yhteistyöstä elektroniikka-alihankkijoiden kanssa on eduksi.

Tehtävä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet laajentaa osaamistasi ja vastuualuettasi eri tehtävissä tuotekehityksessä. ABLOY tarvitsee lisää ammattilaisia palvelemaan asiakkaita entistä paremmin globaaleilla lukitusmarkkinoilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä töitä ja kehittyä yhdessä lukitusturvallisuuden huippuammattilaisten kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antaa klo 14-16 tuotekehityspäällikkö Pasi Kervinen, p. 040 868 9976.

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 28.4.2019 osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?206e5e5c&lang=fi-FI