(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Haemme OP Palveluille Tampereelle verkkomaksamiseen liittyvän palvelukehityksen toimialueelle Ohjelmistosuunnittelijaa. Työllistyt Opsetin kautta vakituiseen työsuhteeseen ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

OP tekee yhteistyötä Checkout-palveluntarjoajan kanssa, jonka tavoitteena on tehdä ostamisesta ja maksamisesta verkossa helppoa ja joustavaa. Ohjelmistosuunnittelija vahvistaa Checkout-yksikköä erityisesti Backend-kehityksen puolella.

Tehtävät

Tehtävässäsi toimit ylläpidollisissa koodaustehtävissä, erikoistuen viimeistelyihin ja bugikorjauksiin. Lisäksi olet toteuttamassa OP:n asiakkaille ja toimihenkilöille suunnattuja maksutapahtumaan liittyviä uudistuksia sekä toimit asiakaspalvelutiimin tukena vaativissa teknisissä kysymyksissä.

Odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta teknisistä kehitystehtävistä, esimerkiksi kesätöiden tai työharjoittelun parista. Taustaltasi voit olla Backend-koodaaja ja sinulla voi olla jopa kiinnostusta laajentaa osaamista myös Frontendin puolelle. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja pitkäjänteinen, hoidat asiat loppuun huolellisesti. Kiireenkin keskellä pidät langat käsissäsi ja huolehdit, että tekemisen prioriteetit ovat kohdillaan. Olethan uudelle avoin ja rohkea yhteen hiileen puhaltaja, ja tuotat erinomaista lopputulosta.

-Sinulla on hyvät taidot tai ainakin hyvä perusymmärrys PHP:stä, Javasta ja JavaScriptistä sekä PostgreSQL:stä
-Funktionaalinen ohjelmointi kiinnostaa sinua myös
-Ymmärrät, mitä palveluiden toteuttaminen loppukäyttäjille tarkoittaa
-Ketterät toimintamallit ovat sinulla hallussa
Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan OPn Checkout -yksikössä ja saat työkavereiksi tuote-ja palvelukehityksen ammattilaisia. Yksikön ydintehtävä on tehdä verkkomaksamisesta helppoa ja sujuvaa. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 28.2.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 ke 14.2. klo 14-15 ja ma 19.2. klo 10-11.

Tiedot
Haku päättyy: 28.2.2018
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työpaikkakunta: Tampere
Lisätietoja: Krista Merikanto, yhteystiedot yllä
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27160&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1 000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.