(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Ohjelmistoprojektiemme lisääntyessä haemme ohjelmistosuunnittelijaa työskentelemään työkone- ja hyötyajoneuvoprojekteihimme. Mahdollisesti juuri sinua? Toimipaikkasi on ensisijaisesti Tampere, mutta muutkin paikkakunnat ovat mahdollisia.

Toteutamme asiakkaillemme vaativia ja monipuolisia mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun toimeksiantoja, joissa on mukana myös ohjelmistotekniikkaa, tai toimeksiantoja, jotka ovat puhtaasti ohjelmistoprojekteja. Ohjelmistosuunnittelijanamme sinulla on mahdollisuus päästä mukaan asiakkaidemme projekteihin, joissa kehitämme uusia toiminnallisuuksia tai parannamme niitä, tai tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja kiperiinkin ongelmiin. Työskentelemme useilla eri teknologia-alustoilla ja taustasi ja kokemuksesi mukaan voit toimia nuorempana/vanhempana suunnittelijana, erikoisasiantuntijana tai jopa arkkitehtinä. Emme jätä sinua yksin haastavien projektien pariin, vaan saat tukea asiantuntevilta kollegoiltasi, ja osaamisesi karttuessa roolisi myös kasvaa.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöä ohjelmistoprojekteista sekä soveltuvaa koulutusta. Työskentelemme C/C++/C# ja Python työkaluilla sekä ketterillä menetelmillä. UML:n tuntemus ja testauskokemus eduksi. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä sekä positiivista ja työteliästä asennetta, ja tietysti intoa oppia ja kehittyä. Olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana erilaisia tiimejä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnitteluprojektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä:

  • Asiantuntevan tiimin tuen sekä hyvät puitteet omalle urakehitykselle
  • Mielenkiintoisia työtehtäviä kehittyvällä ja monipuolisella toimialalla
  • Joustavat työajat sekä joustoa elämäntilanteesi mukaan
  • Kattavat työsuhde-edut

Panostamme lujasti henkilöstön viihtyvyyteen, kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Meillä on rento ja mutkaton ilmapiiri, jossa insinöörin (ja muidenkin!) on hyvä olla.

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 7.2.2020 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelupäällikkö Mikko Mäkinen, puh. 040 532 8238, mikko.makinen@comatec.fi