(Poistunut julkaisusta)

OHJELMISTOSUUNNITTELIJA, Oulu
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Olemme neljännen teollisen vallankumouksen edelläkävijä, joka käytännöllistää digitalisaation ja on mukana luomassa uutta palveluiden maailmaa.
Olemme valikoitujen toimialojen erikoisosaaja. Parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä ratkaisuilla, jotka luovat uusia liiketoimintamalleja, sujuvoittavat arkea, nostavat tuotannon laatua, parantavat tehokkuutta ja antavat aikaa luovuudelle.
Olemme kokenut, kasvava ja uusiutuva yhteisö, joka huolehtii osaamisensa kehittämisestä huomisen tarpeet mielessä. Kanssamme on mukava tehdä töitä, onnistua ja olla muita nopeampi.
Olemme suomalainen ja kansainvälistyvä yhtiö. Liikevaihtomme 2018 oli yli 30 M€ ja yhtiössämme työskentelee yli 350 Protaconilaista.
www.protacon.com

 

Haemme nyt BACKEND-OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA / OHJELMISTOARKKITEHTEJÄ autoalan projekteihin

Haemme nyt Oulun toimipisteeseemme henkilöitä, joilla on usean vuoden kokemus backend-ohjelmistokehityksestä sekä arkkitehtuuritason suunnittelusta.

Työskentelet autoalan digitalisointipalvelun parissa, ja pääset vahvasti vaikuttamaan sen kehittämiseen. Teet yhteistyötä osaavassa tiimissä, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja kuunnellaan.

Käsittelet autoihin liittyvää teknistä dataa, johon kuuluu myös laskentaa, joten matemaattisesta ja analyyttisesta työotteesta  on tässä työssä hyötyä.

Teemme töitä rennosti, mutta asiantuntevasti, ja olemme aina työstämme ylpeitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • vahvaa osaamista JavaEE sekä tietokannoista (erityisesti PostgreSQL)
  • Oppimishalukkuutta sekä vastuunottoa

Tarjoamme

  • mahdollisuuden valita omat työvälineesi
  • pääset osallistumaan mahtaviin virkistystapahtumiimme, laneille, afterworkeille ja moniin muihin yhteisen arkemme touhuihin
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-ja kulttuurituki, tasokkaat työterveyspalvelut ja työnantajan tukema opiskelu työajalla

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?                           
 
Hae tehtävää 20.1. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Ohjelmistokehittäjä, Oulu” -kautta.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.