(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija - Oulu, Kuopio
Procomp Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019
Se optimaalinen kumppaniProcomp on älykkään suunnittelun ja optimoinnin kumppani. Ratkaisumme perustuvat asiantuntijuuteen ja innovatiiviseen tietojärjestelmäosaamiseen. Erityisalaamme on henkilöresurssien, logistiikan ja kotihoitopalvelujen optimointi.Haluamme yllättää asiakkaamme löytämällä uusia hyötyjä ja säästöjä olemassa olevista palveluista. Optimoimalla tuotetaan korkealaatuisempia palveluja ja saadaan henkilöstö keskittymään omassa työssään olennaiseen tekemiseen.

Haemme asiakkaallemme, Procomp Solutions Oy:lle, ohjelmistosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun tai Kuopioon.

Ohjelmistosuunnittelijana osallistut yrityksen merkittäviin hankkeisiin osana projektitiimejä ja annat osaamisesi näkyä modernien ratkaisujen toteutuksessa ja kehityksessä. Haluat ymmärtää myös asiakkaan liiketoimintaa koodirivien takana.

Tehtävä edellyttää .NET ohjelmointitaitoa C#:lla. Olipa kokemuksesi karttunut sitten webin, rajapintojen, mobiilisovellusten tai desktop-kehityksen parissa, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Arvostamme lisäksi ymmärrystä nykyaikaisista ohjelmistoarkkitehtuurimalleista, SQL-tietokantaosaamista ja käyttöliittymien suunnitteluosaamista.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on ratkaisukeskeinen asenne, olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Ohjelmistosuunnittelijana voit olla joko valmis rautainen ammattilainen tai työuran alussa oleva kehittyjä. Näin ollen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi ja tehtäväkenttääsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana suunnittelemassa ja tekemässä nykyaikaisia it-ratkaisuja jatkuvaa ammatillista kehittymistä tarjoavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja ota haaste vastaan! Varmistathan, että CV:stä käy selkeästi ilmi oma osaamisesi haetuista teknologioista. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi keskiviikkona 28.8. klo 15-16 ja maanantaina 2.9. klo 9-10 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi