(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija / Koodari
Go On

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
Asiakkaamme on digitaalisten pakkausten edelläkävijä.

Etsimme heille nyt Kouvolaan vakituiseen työsuhteeseen

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA/KOODARIA

Voit olla jo kokenut osaaja tai urasi alkutaipaleella oleva innokas oppija. Toivomme sinulta tuntemusta Pythonin / Djangon perusteista. Javascript (jQueryn, Coffeescript) sekä HTML5 (HTML, CSS) ovat sinulle tuttuja. Tietokanta-osaamista sekä Linux-alustan kanssa toimimista arvostamme.

Työssäsi käytössäsi ovat myös versionhallintatyökalu (Git), virtualisointi (Docker, Rancher),
AWS-pilvipalvelujen hyödyntäminen, SASS ja Compass -työkalut.

Työtehtäväsi pitävät sisällään mm. ohjelmistokehitystä, järjestelmien ylläpitoa ja rajatusti myös asiakkaiden kanssa toimimista. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen sekä IT-osaston tuen. Työ on kokoaikainen päivätyö ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyvää paineensietokykyä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Voit siis olla jo kokenut osaaja tai vasta urasi alkutaipaleella oleva innokas oppija.

Kymenlaaksossa asut edullisesti ja lähellä luontoa – voisiko tämä olla paikkasi? Voit sijoittua myös pk-seudulle Tuusulan alueelle, jos se sopii paremmin tilanteeseesi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Ahtiainen 0405858527 tai johanna.ahtiainen@go-on.fi. Voit hakea paikkaa joko osoitteesta www.go-on.fi tai laittamalla Johannalle spostia – miten vain haluat. Hakumme päättyy 30.7.2018.