(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija, konenäkö
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jonka aallonharjalle sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä! Haemme hammashoitokoneiden tuotekehitystiimin vahvistukseksi ketterää ja kokenutta OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA (SOFTWARE DESIGNER, COMPUTER VISION).

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita viedään yli 120 maahan ympäri maailmaa. Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, monipuoliset 2D- ja 3D-röntgenlaitteet, CAD/CAM-tuotteet sekä niitä tukevat ohjelmistoratkaisut. Pääkonttorimme ja tuotantomme sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä. 

Tulet työskentelemään osana reilun 10 hengen ohjelmistokehitystiimiä, jossa tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti kuvantunnistus-/videosovellusten ohjelmistokehitys ja kokemuksesta riippuen myös sulautetun Linux-ohjelmiston suunnittelu, ohjelmointi ja ylläpitotyöt. Olet tiimipeluri ja sinulla on tuotekehitystyöhön soveltuva hyvällä huumorintajulla höystetty paineensietokyky.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI tai insinööri)
– Kokemusta konenäkökirjastoista (esim. OpenCV) ja –sovelluksista
– Kokemusta työskentelystä sulautetussa Linux-ympäristössä
– Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Suureksi eduksesi katsomme kokemuksen:
– AR, machine learning tai video streaming sovelluksista
– 3D grafiikasta 
– GPU ohjelmoinnista
– Linux ajurien kehityksestä
– Lääkintälaitestandardeista.
 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi uraauurtavan terveysteknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin, tule kanssamme varmistamaan tämä! Planmecalla olet rakentamassa hyvinvoinnin, lääketieteen ja suomalaisen teveysteknologian tulevaisuutta – eli ei hullumpi pesti! Jos tämä kuulostaa sinusta hyvältä, haethan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitokonedivisioonan ohjelmistosuunnittelupäällikkö Olli Kattelus, olli.kattelus (a) planmeca.com /puh.020 7795 626. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.12.2018 mennessä oheisen linkin kautta.