(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija, kokoaikainen, Ramboll Finland Oy
Ramboll Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsitkö työtä vakaassa ja tunnetussa yrityksessä? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi ohjelmistosuunnittelun parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ohjelmistosuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rambollille motivoitunutta ohjelmistosuunnittelijaa kahdeksan kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Ohjelmistosuunnittelijana työllistyt digipalveluiden yksikköön, jossa tehtävänäsi on kehittää digipalveluita Rambollin muiden toimialojen tukemiseksi. Kehitystä tehdään Microsoftin teknologioilla, Azure-pilvialustalla ja ohjelmointikielinä on muun muassa JavaScript ja .NET. Työssäsi tulet myös olemaan yhteyksissä sisäisten sidosryhmien kanssa, kun taas asiakasyhteistyö on kokeneempien kollegoidesi vastuulla.

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössä työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa Ramboll toimii maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. He tarjoavat infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Heidän tavoitteenaan on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstö. Yritykseen pääset tutustumaan lisää täältä: http://www.ramboll.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Kehität uusia digipalveluita
 • Tuet työlläsi Rambollin muiden toimialojen menestystä
 • Toimit yhteistyössä tiimisi ja sisäisten sidosryhmien kanssa

Odotamme sinulta

 • Käytännön kokemusta ohjelmistokehityksestä
 • Kykyä itsenäiseen tekemiseen ja uuden omaksumiseen
 • Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa
 • Tekniikan alan opintotaustaa

Tarjoamme sinulle

 • Tilaisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien parissa
 • Työn vakaassa ja tunnetussa yrityksessä
 • Ammattitaitoiset kollegat
 • Viihtyisät ja upouudet työtilat
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.5.2019, mutta nopeus on valttia! Toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, kuitenkin sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.