(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija, kokoaikainen, Ramboll Finland Oy, Tampere
Ramboll Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Etsitkö työtä vakaassa ja tunnetussa yrityksessä? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi ohjelmistosuunnittelun parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ohjelmistosuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Ramboll Finland Oy:lle, motivoitunutta ohjelmistosuunnittelijaa kahdeksan kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle tai Jyväskylään. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Ohjelmistosuunnittelijana työllistyt ohjelmistokehitystiimiin, joka kehittää Rambollin omaa kiinteistönhallintajärjestelmää. Kehitystä tehdään Microsoftin teknologioilla, Azure-pilvialustalla ja ohjelmointikielinä on muun muassa JavaScript ja .NET. Työssäsi tulet myös olemaan yhteyksissä sisäisten sidosryhmien kanssa, kun taas asiakasyhteistyö on kokeneempien kollegoidesi vastuulla.

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössä työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa Ramboll toimii maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. He tarjoavat infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Heidän tavoitteenaan on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstö. Yritykseen pääset tutustumaan lisää täältä: http://www.ramboll.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Kehität Rambollin omaa kiinteistötietojärjestelmää
 • Toimit yhteistyössä tiimisi ja sisäisten sidosryhmien kanssa

Odotamme sinulta

 • Käytännön kokemusta ohjelmistokehityksestä työn tai harrastuneisuuden kautta
 • Kykyä itsenäiseen tekemiseen ja uuden omaksumiseen
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • Tekniikan alan opintotaustaa

Tarjoamme sinulle

 • Tilaisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien parissa
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään uuden sukupolven kiinteistötietojärjestelmää
 • Työn vakaassa ja tunnetussa yrityksessä
 • Ammattitaitoiset kollegat
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet
 • Mahdollisuuden etätöihin perehdytysjakson jälkeen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Lisääthän hakemukseesi mukaan linkin mahdolliseen GitHub -tiliisi. Viimeinen hakupäivä on 19.05., mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen (santeri.virtanen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.