(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija, Kanta-integraation kehitys
Entteri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Olemme vahvassa kasvussa ja etsimme Sinua Ohjelmistosuunnittelija Kanta-integraation kehitykseen.

Työpaikkasi olisi nuorekkaassa ja hulvattomassa Entterin työympäristössä Tampereen Hervannassa ratikkatyömaan keskellä, jonka viidakkoteemaisessa toimistossa aloitamme keskiviikot yhteisellä viikkoaamiaisella tiimikuulumisten siivittämänä. Keittiöstämme löytyy työntekijöiden toivomia elektronisia laitteita enemmän kun löytyy sähköpistokkeita, mutta aina löytyy tilaa lautapelien pelaamiseen, pääsiäismunien koristeluun tai piparkakkutalojen kokoamiseen. Joukkoomme on valikoitu työläitä tyyppejä, jotka arvostavat välillä oman tilan ottamista lepohuoneemme riippumatossa.
 
Meitä on tällä hetkellä Hervannassa reilu 30 henkilöä, mutta kasvu on varmaa näköpiirissä olevan kansainvälistymisen myötä. Hervannan lisäksi muissa tehtävissä työskentelee kourallinen entteriläisiä myös pk-seudulla. 

Vaatimattomasti: Tuotteemme AssisDent on ollut ensimmäinen potilastiedon arkistoon liittynyt yksityisen suunterveydenhuollon potilastietojärjestelmä. Aiomme jatkossakin toimia suunnannäyttäjinä myös tällä osa-alueella, minkä vuoksi etsimme joukkoomme uutta täysipäi(väi)stä Kanta-kehittäjää.
 
Odotamme sinulta: 
• Työkokemusta ohjelmistosuunnittelun parista
• C#- ja .NET-kokemusta TAI osaamista Java tai C++-ohjelmoinnista
• Kokemusta rajapintojen ja integraatioiden kehittämisestä
• Paloa uuden oppimiseen sekä omassa työssäsi kehittymiseen
• Kykyä itsenäiseen työhön sekä määrittelyyn ja kommunikointiin kolmansien osapuolien kanssa
• Kokemusta Kanta-kehittämisestä (sähköinen potilastiedon arkisto ja sähköinen lääkemääräys) 

Saappaissasi vastaat AssisDentin Kanta-integraation ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Osaat varata asiaankuuluvia piristeitä viranomaisten kanssa käytäviin palavereihin ja jollain hassulla tavalla jopa nautit vaativien määrittelydokumenttien sisällön pureksimisesta kauniiksi koodiksi ja käyttöliittymiksi. Työssäsi vierelläsi saapastelee mm. kokeneet käyttöliittymäsuunnittelijamme, viranomaismaailman salat tunteva Kanta-experttimme sekä huipputiimi, jonka tärkeänä osana tulet työskentelemään. 
 
Odotimme hakemustasi jo eilen, mutta toivoisimme saavamme sen viimeistään 27.11.2018. Laitathan sen siis meille nähtäväksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana, ja teemme valintamme hyvinkin nopeasti oikean tyypin osuessa kohdalle.
 
Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Ohjelmistosuunnittelija Pate Blomqvist, pate.blomqvist (a) entteri.fi