(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija (juniori/seniori), Oulu
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Sinä, joka lomailet parhaimmillaan tai puurraat töissä, mietitkö samalla uutta suunta työllesi? Se voisi olla tässä, työ joka on enemmän kuin työpaikka – yhteisö jossa viihdyt ollen oman itsesi herra kantamalla omasta työstä vastuusi.

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen juniori / seniori ohjelmistosuunnittelijoita, jotka haluavat ehdottomasti kehittää itseään ja eivät pelkää haasteita. Voit ehkä jo nyt hallita monia ohjelmointikieliä (mm. Mobile / Web apis, integrations, Java, Rails, Scala, Python, Angular/React/Vanilla.js) tai osaamisesi voi olla syvää tietyissä osa-alueissa (mm. iOS / Android), mutta ne eivät estä sinua oppimasta uutta tai soveltaa vanhaa opittua. Voit olla mm. arkkitehti, devaaja, scrum masteri, spesialisti tai yksikön vetäjä tai haluat kehittyä joksikin näistä.

Jos sinä olet itseohjautuva, tekemällä oppiva, vahvalla ongelmanratkaisukyvyllä varustettu, niin olet etsimämme henkilö.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 3.8.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexiltä Päivi Alanne p. 044 2726 531. 

 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.