(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija (Java)
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Tule mukaan kehittämään maailman johtavaa kuvantamisohjelmistoa! Haemme vahvan kasvumme tueksi Java-ohjelmistosuunnittelijaa (Software Designer) ammattitaitoiseen ja innovatiiviseen lääketieteen ohjelmistokehitystiimiimme, jossa käytämme uusimpia kehitystyökaluja ja ketteriä kehitysmenetelmiä.

Työssäsi suunnittelet ohjelmistoja 2D- ja 3D-kuvantamiseen, lääketieteelliseen kuvankäsittelyyn ja visualisointiin, hammaslääketieteen opetukseen ja vastaanottojen käyttöön kaikkialla maailmassa.  Monipuolinen ja haastava tehtäväsi pitää sisällään tuotteen jatkuvaa kehitystä, uusien ominaisuuksien määrittelyä ja toteutusta laajaan ohjelmistokokonaisuuteen. Sinulta sujuvat haastavat integraatioratkaisut monimuotoisissa ohjelmistoympäristöissä sekä tunnet ja osaat tietokantaratkaisut.

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme www.planmeca.com. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi Instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/.

Odotamme sinulta:
- useamman vuoden työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta
- vankkaa kokemusta Java- (J2SE) ohjelmointikielestä (tai vastaava kokemus esim. C++ tai C# kielistä)
- soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (esim. DI tai FM)
- tiimityötaitoja ja halua tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
- suomen ja englannin kielen taitoa.

Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta terveydenhuoltoalan järjestelmistä tai standardeista kuten DICOM tai HL7, kuvantamisohjelmistoista tai käyttöliittymäsuunnittelusta, katsotaan se eduksesi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alansa edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi terveysteknologia-alan uusimman teknologian parissa.

Palkkaamme sinut vakituiseen työsuhteeseen menestyvään ja vakavaraiseen perheyritykseen. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Oksalahti (Design Manager, Software) puh. 020 779 5012, mikko.oksalahti (a) planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2019 mennessä.