(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija, java
Planmed Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Java-koodari, tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmedille! Haemme nyt ketterää java-osaajaa mammografian ja CBCT kuvantamislaitteiden tuotekehitystiimiin. Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen teveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Tulet työskentelemään osana tiimiä, jossa tehtäviisi kuuluu pääasiassa Java-pohjaisen työasemaohjelmiston ja kokemuksesta riippuen myös 2D- ja 3D-kuvankäsittelyyn liittyvä suunnittelu. Monipuolinen ja haastava tehtäväsi pitää sisällään tuotteen jatkuvaa kehitystä, uusien ominaisuuksien määrittelyä ja toteutusta laajaan ohjelmistokokonaisuuteen. Sinulta sujuvat haastavat integraatioratkaisut monimuotoisissa ohjelmistoympäristöissä sekä tunnet ja osaat tietokantaratkaisut. 

Lisätietoja meistä
Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmed.com ja tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi Instagram-tililtämme planmed_official.
 

Mitä odotamme sinulta?
Jos olet idearikas ohjelmisto-osaaja ja hyvä tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi! 

Mitä toivomme sinulta:
- Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim.DI, FM tai insinööri)
- Useamman vuoden kokemusta ohjelmistosuunnittelusta
- Vankkaa osaamista C++ tai Java-ohjelmointikielestä
- Hyvää tekemisen meininkiä

Eduksesi katsomme myös kokemuksen:
- lääkintälaitestandardeista (esim. IEC 62304)
- käyttöliittymäsuunnittelusta
- kuvantamisohjelmistoista

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Lisätietoja tehtävästä antavat ohjelmistosuunnittelupäällikkömme: Ilkka Koivula puh. 020 7795 621 ja Leo Aspelund puh. 020 7795 528. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.9.2018 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!