(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija, Front-end/Back-end
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Haemme asiakkaillemme OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA (front-end/back-end)


Odotamme sinulta vahvaa kokemusta useammasta ohjelmointikielestä, esim. Python, Java, Ruby, Scala, C#. Osaamista olisi hyvä löytyä myös eri ohjelmistotekniikoista, kuten JavaScript ja React. Myös muut kielet ja modernit ohjelmistokehitystekniikat otetaan huomioon. Työhön soveltuva koulutus katsotaan eduksi mutta voit myös ennakkotehtävien avulla osoittaa osaamisesi. Halusi toimia uusien teknologioiden parissa ja kehittää omaa sekä ryhmän osaamista ovat avaintekijöitä. Osaat puhua ja kirjoittaa niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin IT-alan yrityksissä.

Kuvaile työhakemuksessasi osaamisesi ja kiinnostuksesi, joiden pohjalta voimme esitellä sinut asiakkaillemme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Anu Hyväriseltä, p. 0505060930 tai anu.hyvarinen@personalhuset-sg.com
 Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. – Oikea haaste oikeaan aikaan.