Ohjelmistosuunnittelija, DooSolutions Oy, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021
Miltä kuulostaa työympäristö, jossa työtäsi tukee kokeneemmat kollegat, saat käyttöösi modernit työvälineet ja pääset työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen ohjelmistosuunnittelijaa asiakkaallemme DooSolutions Oy:lle Vantaalle. Tehtävä tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja edetä urallasi ohjelmistosuunnittelun taitajaksi. Jos sinulla on soveltuva koulutus, aiempaa kokemusta sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista C-kielellä ja intoa kasvaa alan ammattilaiseksi, lue alta lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään itsenäisesti elektroniikan laitesuunnittelun parissa. Päivittäiseen työhösi saat tukea dynaamiselta tiimiltä, jossa ympärilläsi toimii mm. projektipäälliköt, pääsuunnittelijat ja kokeneemmat suunnittelijat. Osallistut koko ohjelmistosuunnittelun elinkaaren mukaisiin tehtäviin sekä asiakastapaamisiin, ja odotamme sinulta innokasta, reipasta sekä oma-aloitteista työotetta. Erityisen hyvin DooSolutions Oy:llä viihtyy työhön tarttuva, tekniikasta innostunut ja kehitysorientoitunut tekijä, sillä he tarjoavat loistavat puitteet kehittymiselle!

Tarjoamme


* Laadukkaat työvälineet
* Tiiviin, ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen
* Mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi matala hierarkisessa ympäristössä

TYÖNKUVA
Ohjelmistosuunnittelijana vastaat ohjelmistosuunnittelun elinkaaren mukaisista tehtävistä aina määrittelystä suunnitteluun ja toteutukseen. Työsi sisältää myös dokumentointia ja sidosryhmäyhteistyötä asiakkaiden kanssa.


* Ohjelmistosuunnittelu
* Sidosryhmäyhteistyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. AMK tieto- ja viestintätekniikan insinööri)
* Aiempaa työkokemusta tai vahvaa harrastuneisuutta sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista C-kielellä
* Sujuva suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Reipas ja oma-aloitteinen
* Innokas kehittymään
* Järjestelmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen, kokoaikainen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä DooSolutions Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Doosolutions Oy on vuonna 2009 perustettu modernin elektroniikan, sulautetun ohjelmiston ja laitesuunnittelun ratkaisuja tarjoava nykyaikainen insinööritoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikkaratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla. Tuotteitamme ovat tekninen suunnittelu, prototyyppien ja piensarjojen toimittaminen sekä testauksiin osallistuminen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529539
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa