(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistosuunnittelija, Bytecraft Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021
Haemme kokenutta ja jo konsulttitaustaa omaavaa ohjelmistosuunnittelijaa asiakkaallemme Bytecraft Oy:lle. Tässä tehtävässä pääset hyppäämään mukaan osaavaan konsulttitaloon ja työskentelemään erilaisissa projekteissa erilaisten yritysten kanssa. Mikäli olet Back End painotteinen FullStack-osaaja ja etsit uusia tuulia urallesi ja koet että sinulla on paljon annettavaa Ohjelmistosuunnittelijan roolissa - hae heti!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toimimaan konsulttina erilaisissa asiakasprojekteissa. Projektit ovat lähtökohtaisesti pitkiä n. 6kk - vuosien mittaisia, joten pääset todella syventymään työhösi ja projektiisi. Tyypillisesti projekteissa julkaistaan AWS:ään tai muuhun pilvialustaan ja frontti rakennetaan moderneilla web-teknologioilla.
Lue lisää Bytegraftin blogista:
https://www.bytecraft.fi/blog/sc-nutshell/

Tarjoamme


* Innovatiivisen ja kunnianhimoisen tiimin ympärillesi
* Kilpailukykyisen palkkatason
* Joustavat mahdollisuudet etätyöhön tai työskentelyyn toimistolla
* Hyvät työvälineet ja -tilat sekä mukavat työkaverit asiantuntijayhteisössä

TYÖNKUVA

* Tehtävänäsi on toimia asiantuntevana konsulttina eri asiakasyrityksien eri projekteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Useamman vuoden tausta FullStack-ohjelmistokehittämisestä sekä konsulttityöstä
* Tunnet ja ymmärrät eri Agile- ja Lean-käytäntöjä ja miten niiden avulla tehostetaan tiimin toimintaa
* Kokemusta CI-/CD-putkien pystyttämisestä ja automaatiosta
* Arvostat hyvää ohjelmistoarkkitehtuuria ja -designia niin komponentti- kuin järjestelmätasollakin. Tiedät SOLID-periaatteista tai Domain Driven Designista (DDD) ja miten niitä kannattaa käyttää ja soveltaa kontekstista riippuen
* Sinulla on jonkin verran kokemusta erityyppisistä arkkitehtuureista, kuten esim. hexagonaalisestaja uskot, että arkkitehtuurin ja ohjelmistodesignin täytyy kehittyä kun tuote kehittyy.
* Vahvaa osaamista ainakin jostain seuraavista: JVM(Java, Kotlin, Clojure), NodeJS, TypeScript/JavaScript.
* Tiedät mitä tarkoittaa Clean Code ja Clean Architecture


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki tai vaihtoehtoisesti kokonaan etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Bytecraft Oy on nuori mutta kokeneiden ammattilaisten ohjelmistokonsultointitalo. He toimivat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, palvellen kaiken kokoisia yrityksiä, ohjelmistohankkeiden onnistuneiden toteutusten varmistamiseksi.

Bytecraftin suunnittelijoiden kokemus alalta on 10-20 vuotta ja he ovat toimineet kattavasti useilla eri aloilla, kuten IT, finanssi, telecom, verkkokauppa ja peliteollisuus. Bytecraft Oy toimii ketterästi niin monitoimittaja- kuin päätoimittajaympäristöissä ja pystyvät toteuttaman sekä pienyritysten nopeat hankkeet että suuryritysten pitkän tähtäimen järjestelmähankkeet.

Bytecraft Oy:n toimintafilosofian kulmakivena on software crafsmanship -ideologia sekä jokapäiväisessä työssä sovellettu extreme programming -praktiikat. Bytecraft on erikoistunut aidosti ketterään toimintamalliin ja toimittaa asiakkailleen laadukkaita ja toimivia ohjelmistoja.