(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistorobotiikka-asiantuntija, Tampere/Helsinki/Pori/Oulu
Integrata Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020
Integrata Oy
Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Tällä kertaa tarvitsemme yhden robotti-ihmisen lisää. Töitä olisi HR-prosessien ja ohjelmistojen automatisoinnin parissa. RPA-kehittäjä, katse tänne! Et kadu.


Mikä homma? 

Automatisoimme sekä omia että asiakkaidemme töitä integraatioilla, ohjelmistorobotiikalla (RPA) ja muulla koodaamisella. Tykkäämme, kun tieto liikkuu automaattisesti manuaalisten siirtojen sijaan. Siksi toteutamme erilaisia integraatioita tai muita automatisointeja HR-järjestelmiin sekä sisäisiin prosesseihimme.

Täällä saat tehdä työtäsi nykyaikaisilla menetelmillä, eikä kaikkea kehitystä ei tarvitse tehdä pitkästä tavarasta. Tavoitteena ei ole sen enempää eikä vähempää, kuin esimerkiksi palkanlaskennan perusprosessien automatisointi kokonaan! Samalla ajattelimme automatisoida asiakkaidemme HR-järjestelmiin liittyvää manuaalisen työn tuskaa. Heitä kaiken kärsimyksen minimointi tuskin haittaa.

Tulet töihin kasvavan ATK-tiimimme täysivaltaiseksi (mutta et välttämättä -päiseksi) jäseneksi. Silloin tällöin tavallisessa maailmantilanteessa työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.
 

Mitä odotamme sinulta?

Oikeastaan odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tietää myös, että se kuuluisa hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Odotamme RPA-kehittäjältä lisäksi seuraavaa:

 • Vähintään muutaman vuoden ajalta koodaustaustaa esimerkiksi .NET-tekniikoilla
  (C#, VB.NET)
 • Halua hyödyntää toteutuksessa valmiita alustoja ja komponentteja
  (sen sijaan että tykkäisit tehdä aivan kaiken alusta asti itse)
 • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hahmottaa ja suunnitella prosesseja
 • ATK-työssä tarvittavaa englannin kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi:

 • harjaannusta ohjelmistorobotiikasta tai integraatioista
 • sosiaalisia taitoja (pulppuavaa puhetta)
 • kokemusta konsultoinnista (käsien heiluttelua).

Tehtävässä tarvitset luonnollisesti myös itseohjautuvaa asennetta sekä kykyä liikkua sujuvasti työn ja sosiaalisten kontaktien (lue: mahdollisten keskeytysten ja hyvien vitsien) välillä.
 

Millaista merkitystä saat meiltä?

Integrata on kolmella paikkakunnalla – Tampereella, Helsingissä ja Porissa – yksi yli 100:n ihmisen tiimi, jonka työtila on Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Yhteisölliset toimipisteemme sijaitsevat kaupunkikeskustoissa.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit). Integratalaisena pääset tekemään koko toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja:

Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli räjäytämme paperit pöydiltä ja teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Jotta jokainen voisi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi tiimiläisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä.

Meillä ei myöskään ole ollenkaan esihenkilöitä. Eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tiedetään, palat halusta päästä onnistumaan tässä työssä. Lukaisethan vielä nämä(kin):

 • Integratalainen tapa toimia
 • Rekrytoinnin etenemiseen askelmerkit
 • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme laittaneet paukkuja

Ohjelmoi itsesi integratalaiseksi: Tutustu netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 15.11.2020 klo 23:59 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CDO Riku Honkanen, riku.honkanen@integrata.fi. Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

Jos puolestasi puhut mieluummin koneille, ihmiskielisiä lisätietoja tehtävästä antaa myös appi: Voit haastatella meitä ja kysyä mitä tahansa tästä työpaikasta WhatsAppissa, 050 531 8580.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo vuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: RPA-kehittäjä, Ohjelmistorobotiikka, RPA, UiPath

 

>> Hae tähän työpaikkaan <<