(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistorobotiikan (RPA) Process Specialist
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019
Oletko uraasi aloitteleva it-alan osaaja ja kiinnostunut työskentelemään ohjelmistorobotiikan (RPA) parissa? Onko sinulla jo hieman aiempaa ohjelmointikokemusta ja haluat nyt viedä osaamisesi uudelle tasolle? Etsimme Konecranesille teknisesti orientoitunutta ja motivoitunutta Process Specialistia RPA-projektien pariin. Voit olla vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa - taustaasi tärkeämpää on intosi oppia ja kehittyä RPA-osaajaksi. Tässä tehtävässä määrätietoinen ja reipas asenne ratkaisee! Jos tunnistit itsesi niin lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista RPA Process Specialistia Hyvinkäälle.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet osana Konecranesin globaalin varaosaliiketoiminnan yksikköä ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin RPA- ja raportoinnin automatisointihankkeisiin, kehittäen liiketoimintaprosesseja tehokkaampaan suuntaan. Työskentelet tiiviisti IT-järjestelmien ja RPA-kehityksen parissa kartoittaen automatisointikohteita sekä suunnittelet automatisointiin ja robotiikkaan liittyviä toteutuksia. Tämän lisäksi hiot, testaat ja kehität niin uusia kuin olemassaolevia automaatioprosesseja yhdessä prosessiomistajien kanssa. Kommunikoit ja selvennät RPA-prosessikuvauksia eri sidosryhmille, autat ongelmien ratkomisessa sekä huolehdit työsi dokumentoinnista. Aikaisempaa kokemusta RPA:sta ei tarvita, mutta aikaisempi ohjelmointiosaamisesi luo vakaan pohjan sen oppimiselle.

Työtehtäviisi kuuluu:


* RPA-prosessien kehittäminen ja laadun varmistaminen
* Toteutusten suunnittelu ja toteuttaminen
* RPA-prosessien esittäminen sidosryhmille
* Teknisten ongelmien ratkaisu


Tässä tehtävässä pääset laittamaan kädet saveen ja oppimaan paljon prosessiautomaatiosta ja RPAsta. Tämä on erinomainen tilaisuus viedä omaa ammatillista osaamista uudelle tasolle mielenkiintoisten ohjelmistorobotiikkahankkeiden parissa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai valmistumisen kynnyksellä oleva henkilö, jolla on hyvää perusosaamista ohjelmoinnista ainakin yhden ohjelmistokielen parista joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Tutkintosi painottuu it-alan opintoihin. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin ulospäinsuuntautunut persoonasi ja intosi lähteä mukaan oma-aloitteisuutta vaativaan työhön. Olet etsimämme henkilö, jos olet aktiivinen ja sosiaalinen vuorovaikuttaja, joka uskaltaa esittää rohkeasti kysymyksiä ja hakee itsenäisesti tietoa. Kommunikoit selkeästi ja asioiden esittäminen muille on sinulle mielekästä ja luontevaa. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullisen ja kirjallisen englannin kielitaitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Tehtävään soveltuva koulutustausta (IT)
* Aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista töiden, koulun tai harrastuneisuuden kautta
* Oma-aloitteinen, reipas ja aktiivinen työskentelytapa
* Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
* Sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen englanniksi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko on mahdollista

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.