(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistopäällikkö
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haluatko olla mukana kasvamassa yrityksemme kanssa ohjelmistoalalla? Oletko sinä etsimämme ohjelmistopäällikkö, joka haluat vastuullisen esimiesroolin, ja jossa pääset käyttämään aiempaa kokemustasi projektinhallinnasta? Jos vastasit molempiin kyllä, etsimme juuri sinua tiimiimme Helsinkiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Aikaisempaa työkokemusta ohjelmistokehityksen parista
- Kokemusta ketterässä kehitystiimissä työskentelystä esimiehenä

- projektinhallintataitoja

- osaamista ketterästä kehityksestä (Agile)

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

- Kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä

- seuraavien teknologioiden hallintaa;
    o Javascript (Angular ja/tai React)
    o SQL server, .Net, C#

- Katsomme eduksi myös PHP osaamisen

Oletamme Sinun olevan alasi asiantuntija.

Panasoftin tavoitteena on kasvaa merkittävästi tulevaisuudessa ja kasvun tueksi rakennetaan kokonaan uusia ohjelmistotuotteita. Roolisi uusien tuotteiden suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa on merkittävä ja vastuullinen. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten arvostamme ulospäinsuuntautuneisuutta, organisointikykyä, hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Miksi Panasoft?

Panasoft on 37- vuotta vanha softatalo, joka on osa 15 milj. euron Amiko-konsernia.

Panasoftilla on vankka kokemus ohjelmistojen ja palveluiden tuottamisesta eri toimialoille. Merenkulun järjestelmämme ja palkanlaskentapalvelumme ovat varustamoasiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä ja olemme yksi vahvimmista toimijoista Itämeren alueella.

Tarjoamme myös ohjelmisto- ja konsultointipalveluita muille toimialoille, joista vahvimpina ovat ajoneuvojen maahantuojat sekä kiinteistötoimiala.

Panasoftilla pääset työskentelemään ammattitaitoisessa, innovatiivisessa ja voimakasta kasvua hakevassa yrityksessä. Työskentelet pääsääntöisesti toimistollamme Helsingissä, mutta mahdollisuuksien mukaan voit hyödyntää myös etätyömahdollisuutta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.12.2019 osoitteeseen www.amiko.fi 

Lisätietoa tehtävästä antaa Kata Laurila, p. 0400 184 371.