(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoneuvoja Vitec Futursoftille Espooseen!
Vitec Software Group Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme teknisesti orientoitunutta ohjelmistoneuvojaa yrityksen omien tuotteiden sovellustukeen. Jos viihdyt asiakasrajapinnassa ja työskentelet mielelläsi haastavassa moniasiakasympäristössä niin jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Ohjelmistoneuvojaksi Vitecille

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Ohjelmistoneuvojana tarjoat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin avulla Vitecin yritysasiakkaille. Työhösi kuuluu erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Futursoftin tuote- ja palveluneuvontaa sekä ostolasku- ja maksuliikennejärjestelmien asiakasrajapinnassa toimimista.

Tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana. Asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä, joten erinomaisen asiakaspalvelun lomassa kartoitat asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella. Pääset keskelle vaihtelevia tilanteita ja tekemään tiivistä yhteistyötä kollegojen kanssa osana kymmenhenkistä tiimiä.

Mitä odotamme sinulta?

Mikäli viihdyt asiakaspalvelutyössä ja haluat auttaa asiakkaitamme onnistumaan, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Tässä tehtävässä oppii parhaiten työtä tekemällä osaavan tiimin tukemana, joten kokemusta tärkeämpää on määrätietoinen ja oma-aloitteinen asenne sekä motivaatio kehittää osaamistasi.

Tehtävä vaatii kykyä ratkaista teknisiä ongelmia ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on erittäin tärkeää tehtävässä menestymiselle. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset valmiudet.

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten emme odota valmista osaajaa vaan tärkeintä on asenne sekä halu oppia ja kehittyä työssään!

Tiedot:

  • Aloitus: Tammikuu 2020 tai sopimuksen mukaan
  • Kesto: Vakituinen
  • Sijainti: Espoo, Nihtisilta
  • Työaika: Arkisin toimistoaikoihin 7-17
  • Työkieli: Suomi

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa ja haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Voit jättää hakemuksesi helposti muutamalla klikkauksella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

Barona IT:n rekrytoijalta Mikael Korvelta 040 7405 135 tai mikael.korpi@barona.fi.