(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmiston konsultti / junior kirjanpitäjä
SimplBooks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Moi, tarvitsen sinun apuasi asiakkaidemme ongelmien ratkaisemisessa!

 

Missä tarkalleen tarvitsen apuasi?

 

Uskon, että yrityksemme menestyksen avain on, että pystymme ratkaisemaan asiakkaamme ongelmat hyvällä fiiliksellä ja ammattitaidolla. Kaikkiin meidän paketteihimme kuuluu ilmainen käyttäjätuki, jolla on erittäin tärkeä rooli palvelukokonaisuudessamme.

 

Tähän asti olen hoitanut käyttäjätuen tehtävät yksin, mutta voisit auttaa minua siinä. Vastaisit asiakkaidemme sähköposteihin ja puheluihin. Ennakoisit myös asiakkaiden ongelmia tekemällä ohjeita kirjallisina ja videomuodossa. Avustaisit ohjelman tekstien kääntämisessä. Käännöksiä tekisit englannista  suomeen ja ruotsiin. Tuet ohjelmistokehitystä tuomalla esille kehittämishavaintojasi.

 

Mitä odotamme ja tarjoamme?

 

Hae meidän tiimiimme, jos sinulla on luonnollinen halu auttaa muita. On tärkeää, että ymmärrät kirjanpidon perusteet ja sinulla on halu kehittyä taloushallinnon osaajana. Sinulla on oltava erinomaiset suomen kielen kirjalliset taidot ja vähintään kohtuulliset englannin ja ruotsin kirjalliset taidot. Englanniksi ja ruotsiksi tulet viestimään pääasiassa sähköpostitse. 

 

Vaikka kirjanpidon kokemus ja jonkun kirjanpito-ohjelman tunteminen katsotan eduksi, sinulla ei tarvitse välttämättä olla työkokemusta kirjanpidosta. Perusteiden ymmärtäminen riittää hakemiseen, sinut koulutetaan tehtävään. Halu oppia uutta ja oma-aloitteinen asenne ovat kokemusta tärkeämpiä.

 

Sinulla on soveltuva koulutus tehtävään, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myöskään loppusuoralla olevat opinnot eivät ole este hakemiselle. 

 

Haemme vakituista työntekijää. Palkkaus tehtävässä on alkuvaiheessa välillä 2300-2700 euroa. Meille on tärkeä myös työntekijämme hyvinvointi ja tuemme liikuntaharrastuksia 400 eurolla vuodessa. 

 

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, liukuvan työajan, etätyömahdollisuuden, toimiston näköalapaikalla, mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaan, kilpailukykyisen palkan ja kehittävän ympäristön.

 

Meillä tulet saamaan laajan käsityksen taloushallinnon ohjelmiston kehittämisestä. Tulet oppimaan monien sähköisten työkalujen käytön. Tulet perehtymään myös palkanlaskentaan ja tilinpäätöksen tekemiseen.

 

Miten haku etenee?

 

Haku päättyy sopivan hakijan löytyessä. 

Työaika sijoittuu arkipäiville toimistoaikoina. Olen valmis neuvottelemaan myöhemmästä aloittamisesta. Toimistomme sijaitsee Kalasatamassa kauppakeskus Redin läheisyydessä. Toivon, että olisit suurimman osan työpäivistä toimistolla, mutta voit työskennellä osittain myös etänä.

Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, laita CV ja hakemus sähköpostilla palkkatoiveineen osoitteeseen silver@simplbooks.fi. Otsikoi viestisi “Oma nimi_Käyttäjätuki”.

Olen yhteydessä kaikkiin hakijoihin.