(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehityspäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Tehtävän kuvaus


Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä. Kaupungin tietohallinnon kokonaisuus on rakenteeltaan ja palveluiltaan Suomen laajimpia ja monipuolisimpia.

Kaupunginkanslian talous- ja suunnitteluosaston tietohallintoyksikkö huolehtii mm. kaupungin tietohallinnon kokonaisohjauksesta ja yhteentoimivuuden kehittämisestä, tietohallinnon strategisesta suunnittelusta sekä kaupunkiyhteisten ICT-palvelujen kehittämisestä, järjestämisestä ja palvelutuotannon ohjauksesta. ICT-kehitystiimi on yksi tietohallinnon viidestä tiimistä.


Haemme tietohallinnon ICT-kehitystiimin ohjelmistokehitykseen

OHJELMISTOKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Ohjelmistokehitystiimi kehittää palveluja ketterästi ja käyttäjälähtöisesti. Kehitystyö tehdään avoimella lähdekoodilla ja monialaisena yhteistyönä. Kehitämme palveluja sekä omien kehittäjien että yhteistyökumppanien voimin.

Ohjelmistokehityspäällikkönä toimit ohjelmistokehittäjien esimiehenä, kehität ohjelmistokehitystiimin toimintaa sekä viet uusia toimintamalleja käytäntöön yhdessä tiimisi kanssa. Lisäksi koordinoit avointa ohjelmistokehitystä kaupunkitasoisesti ja kehität kaupunginlaajuista avointa yhteistyötä. Edistät käyttäjälähtöistä sovelluskehitystä ja avointa ja ketterää kulttuuria. Edistät aktiivisesti kaupunginsisäisten verkostojen yhteistyötä sekä yhteistyötä tietotekniikkatoimittajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävässä vastaat myös avoimeen ohjelmistokehitykseen liittyvien hankintojen tekemisestä ja yhdessä tiimin kanssa avoimen ohjelmistokehityksen hankintakonsultaatiosta toimialoille ja tuoteomistajille.

Toimit luontevasti osana eri alojen asiantuntijoiden muodostamaa verkostoa ja jaat oman alasi oppeja avoimesti tiimissä ja koko organisaatiossa. Toimit sujuvasti tulkkina ohjelmistokehittäjien, muiden ICT-asiantuntijoiden ja päivittäistoiminnan edustajien välillä. Toimit avoimesti, delegoit tarvittaessa ja jaat vastuuta tiimillesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- usean vuoden kokemusta projektien vetämisestä
- ICT-kehityksessä käytettävien menetelmien tuntemusta
- avoimien ohjelmistokehitysmenetelmien tuntemusta
- esimieskokemusta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme kokemusta verkostojohtamisesta ja muutosjohtamisesta sekä julkishallinnon tuntemusta.

Tehtävä on vakituinen ja täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4 600 euroa kuukaudessa sekä mahdolliset työkokemuslisät.

Tarjoamme suuren työnantajan edut ja mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Toivomme hakijoiden jättävän hakemuksensa ensisijaisesti kaupungin
sähköiseen rekrytointipalveluun www.helsinkirekry.fi /työavain 47-131-18).


Kelpoisuusehto


4600,00e/kk

Luemme eduksi


KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus