(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehityksen monipuolinen ammattilainen DevOps-konsultoinnin pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019
Mikäli sinulla on monipuolista osaamista DevOps-mallista sekä siihen liittyvistä työkaluista mm. CI:n ja testiautomaation osa-alueilla, jatka lukemista: etsimme DevOps-asiantuntijaa asiakkaallemme Oulussa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista DevOps-asiantuntijaa Ouluun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet vaihtelevien asiakasprojektien parissa. Konsultoit asiakasta kehitysprosesseihin liittyvissä asioissa esimerkiksi testiautomaatioon, CI:hin tai Deployment -aktiviteetteihin liittyen -toimenkuvasi on siis laaja ja vaihteleva ja kehittää takuulla osaamistasi eteenpäin!

Tarjoamme vaihtelevien projektien lisäksi modernit työkalut ja kokeneiden asiantuntijoidemme tuen. Olemme aidosti moderni yritys, jossa kaikki kehitys tapahtuu pilvessä ketteriä kehitysmenetelmiä noudattaen. Kaikki työntekijämme kuuluvat laajan työterveyshuollon piiriin ja muutoinkin työsuhde-edut ovat huippuluokkaa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
DevOps-asiantuntijalta odotamme erinomaista osaamista ohjelmistokehityksestä, DevOps mallista sekä siihen liittyvistä työkaluista mm. CI:n ja testiautomaation osa-alueilla. Työyhteisön viihtyvyys on meille tärkeää, joten sovit todennäköisesti joukkoon, mikäli sinulla on hyvät ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot sekä halu kehittää omaa osaamista entistä pidemmälle.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Vähintään 2 vuotta ammatillista ohjelmistokehityskokemusta
* Vahva osaaminen ohjelmistokehityksen eri vaiheista
* Hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä
* Halu ja kyky toimia asiakasrajapinnassa
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Olisi hienoa, jos sinulla löytyisi referenssinä jo valmiiksi tehty DevOps-prosessi jossakin yrityksessä tai muuta kautta hankittua monipuolista osaamista ohjelmistokehityksen eri vaiheista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Oulu (lisäksi joustava etätyöskentelymahdollisuus)

Palkka: Kilpailukykyinen kk-palkka + hyvät työsuhde-edut

Julkaisupäivämäärä: 14.3.2018

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on ohjelmistorobotiikkaan (RPA) sekä ohjelmistokonsultaatiopalveluihin keskittynyt yritys, jonka osaamiseen kuuluvat erityisesti modernit webteknologiat, data-analytiikka sekä DevOps-menetelmät. Yritys on tehnyt voimakasta ja tuloksellista kasvua ja hakeekin nyt lisää osaajia todella kovaan joukkoonsa.