(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehityksen ja IT-alan uusia osaajia
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Kiinnostaako uusi työ IT:n tai ohjelmistokehityksen parissa ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Kirjoita urasi seuraava kappale Code & IT Academy  -RekryKoulutuksen kautta ja aloita uusi työ Pohjois-Pohjanmaalla alalla, jossa työt eivät lopu.

Koodia ja dataa on ympärillämme kaikkialla. Yhä kiihtyvän digitalisaation takia nekin alat ja yritykset, jotka eivät vielä ole koodinpätkässä kiinni, tulevat sitä kohta olemaan. IT-asiantuntijoista ja ohjelmistokehittäjistä on markkinoiden myllerryksen keskellä kasvava kysyntä, ja työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle tuoreina astuville tekijöillekin. Useat Pohjois-Pohjanmaan alueen yritykset etsivätkin Code & IT Academyn kautta tulevaisuuden osaajia IT-alalle monenlaisiin rooleihin.

Kasvata osaamistasi laadukkaalla koulutuksella ja aloita uusi työ

Code & IT Academyn tavoitteena on löytää sinun kokemukseesi ja taustaasi sopiva rooli yhteistyöyrityksessämme. RekryKoulutuksen tavoitteena on koulutuksen hyväksytysti suorittaneiden rekrytointi yhteistyöyrityksiin koulutuksen päätyttyä.

Koulutusohjelmassa pääset panostamaan omaan uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Koulutusohjelman suuri etu onkin se, että se yhdistää käytännön työtehtävät sekä laadukkaan ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin.

Uusi työsi voi olla esimerkiksi: ohjelmistokehittäjä, Web Developer, UI/UX-kehittäjä, ohjelmistotestaaja, järjestelmäasiantuntija, IT-tukihenkilö tai data-analyytikko.

Oletko etsimämme koodauksesta tai IT-alan työstä innostuva työnhakija?

 Voit olla alalle uutena astuva tai IT-alan työtehtäviin vuosien jälkeen palaava työnhakija. Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei tarvitse vielä olla valmis asiantuntija.

On hyödyksi, jos tunnistat itsesi näistä piirteistä:

  • Olet innostunut ja motivoitunut oppimaan uutta
  • Sinulla on aiempaa työkokemusta IT-alalta ja mahdollisesti ohjelmistokehityksestä tai -testauksesta 
  • Tai olet mahdollisesti kerryttänyt softaosaamistasi opiskelujen tai koodausprojektiesi kautta 
  • Sinulla on ICT-alan tutkinto tai teknistä osaamispohjaa: soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan tutkinto yliopistosta (tietojenkäsittely, DI, insinööri), IT-tradenomi, insinööri, datanomi, opistotason koulutus pelinkehityksestä tai IT-alalta

Hae mukaan heti!

Code & IT Academy on RekryKoulutus, joka toteutetaan yhdessä rekrytoivien yritysten, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

HUOM! Jos haluat kehittää osaamistasi jo hakuaikana ja parantaa mahdollisuuksia päästä mukaan RekryKoulutukseen, jätä hakemuksesi TE-palveluiden ja Sarasen järjestelmään 30.9 mennessä. Saat mahdollisuuden osallistua ohjelmistokehityksen verkkokurssille jo hakuaikana!

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä ensiksi TE-palveluiden hakulomake. Koulutuksen numero on 694735.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä?

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen nettisivuilla. Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman projektikoordinaattorilta, Anne Kauppi, 050 400 2888, anne.kauppi@saranen.fi

RekryKoulutus

RekryKoulutus järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä koulutuksessa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Koulutusohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Koulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Code & IT Academy -RekryKoulutus on työhallinnon ja rekrytoivien yritysten yhdessä rahoittama koulutus.