(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi

Innostaako sinua koodaus ja softakehitys? Kiinnostaako uusi työ ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Turun alueen yritykset etsivät riveihinsä tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiä – hae uusiin töihin ja koodaa urasi seuraava kappale koulutusohjelmamme kautta!

Koodareista ja ohjelmistokehittäjistä on markkinoiden myllerryksestä huolimatta kasvava kysyntä. Kehittyvä digitalisaatio luo uusia tarpeita monelle eri alalle ja IT-alan rooleja syntyy niin senior kuin junior-tason osaajille. Tästä syystä, Turun alueen IT-yritykset etsivät jatkuvasti uusia osaajia ohjelmistokehityksen pariin monenlaisiin rooleihin. Oletko sinä etsimämme koodari?

Kasva kysytyksi ohjelmistokehityksen osaajaksi ja löydä uusi työ

Yhteistyöyrityksemme etsivät uusia osaajia IT-alalle monenlaisiin ohjelmistokehityksen tehtäviin. Voit löytää itsesi ohjelman kautta esim. seuraavista rooleista:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Full Stack Developer
 • Software Engineer
 • Front-End / Back-End Developer
 • Web Developer
 • UI / UX Designer
 • Sovellus- tai ohjelmistoasiantuntija
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Junior Software Developer

Voit olla alalta jo enemmän kokemusta kerryttänyt ohjelmistokehityksen ammattilainen tai alalle uutena astuva tulevaisuuden koodari. Taustaasi tärkeämpää on halusi kasvaa ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Arvostamme hakijoiltamme kaikkea ohjelmointiin ja IT-alaan liittyvää kokemusta – meidän tehtävämme on löytää sinun taustaasi ja kokemukseesi sopiva rooli. Voit olla etsimämme osaaja, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

 • Olet analyyttinen ja dataorientoitunut tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmaratkaisukykyäsi
 • Sinulla on aiempaa kokemusta työn tai harjoittelun kautta ohjelmistokehityksestä ja IT-alalta, tai olet mahdollisesti kerryttänyt softaosaamistasi opiskelujen tai koodausprojektiesi kautta
 • Olet ICT-alasta kiinnostunut ja sinulla on teknistä osaamispohjaa (esim. front/back-end, sulautetut ohjelmistot, mobiilikehitys, UX, Java, pilvipalvelut, tietokantaosaaminen)
 • Haluat käyttää luovuutta tai graafista osaamistasi teknisissä töissä, ja olet kiinnostunut esim. UI, UX tai Web-designista
 • Soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan korkeakoulututkinto (tietojenkäsittely, IT-tradenomi, DI, tietotekniikka, luonnontieteet)

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille, lomautetuille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Työllisty asiantuntijakoulutuksen kautta

Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutus samassa paketissa. Saat kuuden kuukauden mittaisen ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina, ja pääset soveltamaan osaamistasi suoraan yhteystyöyrityksessäsi merkittävällä tavalla. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen ohjelman päätteeksi. 

Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, Varsinais-Suomen ELY-keskus, Ohjelmisto- ja eBusiness ry ja rekrytoiva yritys. Voit lukea asiantuntijakoulutuksesta ja sen sisällöstä lisää nettisivuillamme. 

Yrityksissä on koodaripula – hae mukaan heti!

Hae ohjelmaan jo tänään! Haku on jo käynnistynyt ja käsittelemme hakemuksia paraikaa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, lomautettuna tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

 • Täytä TE-toimiston hakulomake

Löydät Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 692437. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

 • Täytä Sarasen osaamisprofiili

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. 

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa toistaiseksi 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Hae siis huoletta mukaan!

Heräsikö sinulle kysyttävää? Tutustu ohjelmaan lisää nettisivuillamme tai kysy lisätietoja ohjelman yhteyshenkilöltä:

Samuel Leivo
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304