Ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Innostaako sinua softakehitys? Kiinnostaako uusi työ ohjelmistokehityksen tai -testauksen parissa ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Hae koulutusohjelmamme kautta uusiin töihin ja koodaa urasi seuraava kappale!

Ohjelmistokehittäjistä on työmarkkinoilla suuri pula ja työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle uusina astuville koodareillekin. Tästä syystä, Joensuun alueen yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia tekijöitä ohjelmistokehityksen pariin monenlaisiin rooleihin. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Yhteystyöyrityksemme etsivät uusia osaajia Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta erilaisiin ohjelmistokehityksen ja -testauksen tehtäviin. Voit löytää itsesi ohjelman kautta esim. seuraavista rooleista:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Software Engineer
 • Järjestelmäasiantuntija
 • Front-end / back-end developer
 • Web Developer
 • UI / UX-Designer
 • Web Developer
 • Sovellusasiantuntija

Code Academy tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä ja syventää ohjelmisto-osaamistasi asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutusohjelma sopii niin alalle uusina astuville tulevaisuuden tekijöille, kuin jo edistyneillemmekin koodareille.

Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Olet analyyttinen ja dataorientoitunut tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi
 • Sinulla on aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä tai -testauksesta
 • Tai olet mahdollisesti kerryttänyt softaosaamistasi opiskelujen tai koodausprojektiesi kautta
 • Sinulla on ICT-alan tutkinto tai teknistä osaamispohjaa
 • Soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan tutkinto yliopistosta (tietojenkäsittely, DI, insinööri), IT-tradenomi, datanomi, opintotason koulutus pelinkehityksestä tai IT-alalta

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa ohjelmistokehityksen tai -testauksen asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Code Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jossa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmoinnin asiantuntijakoulutus. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Ohjelman aikana opiskelet uusia työtehtäviäsi käytännössä omassa yhteistyöyrityksessäsi ja pääset heti mukaan käytännön projekteihin. Samalla syvennät osaamistasi opiskelemalla alansa parhaiden kouluttajien opissa noin 25 koulutuspäivän ajan Sarasella.

Koulutuksessa opiskellaan moderneja ohjelmistotekniikoita ja käytäntöjä, jotka ovat siirrettävissä nopeasti käytäntöön työtehtäviäsi ajatellen. Koulutuspäivien aiheita ovat mm.: Java, modernit Web-teknologiat, JavaScript, React, Scrum, DevOps, Python, pilvipalvelut AWS ja Azure, tietoturvallinen ohjelmistokehitys.

Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Ohjelmisto- ja eBusiness ry ja rekrytoiva yritys. Lue lisää koulutuksesta nettisivuiltamme.

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa! Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691734?searchPhrase=saranen&&&announced=0&sort=1

Löydät Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 691734            .

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen rekrytointiprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=375.

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Esivalinta tehdään hakemuksissa annettujen tietojen perusteella ja haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana. Alustavat haastattelupäivät ovat 27.3.2020 ja 9.4.2020. Osaamisprofiili toimii lisäksi käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan, joten täytäthän myös sen huolella.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 6.4.2020 – haastattelut ja esittelyt yrityksiin käynnistyvät jo hakuaikana.
Heräsikö sinulle kysyttävää?

Kysy rohkeasti lisää Saraselta:

Pinja Heimala,

Project Coordinator

Puh: 040 8493962

pinja.heimala@saranen.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1349144
 • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Joensuu