(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjiä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Etsimme alkavan asiakashankkeemme ketterään tiimiin 

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ

työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä DevOps-kulttuurin hengessä.

Keskeinen tavoitteemme on löytää useita kehittämisen ammattilaisia, joilla on kokemusta toimimisesta IT-alan projekteissa sekä asennetta ja kykyä muuntautua tehtävissä asiakastarpeisiimme tilanteen mukaan. 

Kykenet ratkaisemaan kompleksisiakin kokonaisuuksia laadukkaasti toimiviksi toteutuksiksi yhteistyössä tiimin asiantuntijoiden ja asiakkaan kanssa. Sinulla on kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista, moderneista Javascript-tekniikoista tai verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista. 

Olet ketterien menetelmien asiantuntija ja kykenet toimimaan sujuvasti itseohjautuvassa tiimissä edistäen projektin tavoitteiden toteutumista sovitun mukaisesti. Usein relaatiotietokantojen päälle tehtävien toteutusten vuoksi tietokanta- ja SQL-kielen osaamisesta on hyötyä. Arvostamme tietoturvaosaamista ja kykyä yleisimpien haavoittuvuuksien paikkaamiseen kooditasolla. 

Toimiminen tietoturvallisissa hankkeisissa edellyttää Suomen kansalaisuutta ja henkilöille tullaan teettämään asiakkaiden toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on

  • palava halu oppia uutta ja jakaa tietoa työkavereillekin
  • tunnet suurimman osan seuraavista: Java, DevOps, Jenkins, Git, Scrumban, Chef, Docker, Javascript, React, ReactJS, Reagent, NodeJS, Bootstrap, HTML5, CSS3, Robot Framework, Maven, Ant
  • sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • työskentelet itseohjautuvasti ja samalla tiimityöskentelytaitosi on huippuluokkaa 

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä. 

Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat työkaverit, joiden kanssa opiskellaan uutuuksia Mob Programming -hengessä.

Hakuaika päättyy 31.10.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, vastaamme niihin mielellämme: 

Helsinki: Ilja Kovanen, p. 040-5504003 tai sähköposti: ilja.kovanen(at)digia.com.

Jyväskylä: Anssi Ylönen, p. 050-3843771 tai sähköposti: anssi.ylonen(at)digia.com

Tampere: Jarno Teivas, p. 050-5724491 tai sähköposti jarno.teivas(at)digia.com