(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjiä sähköisen asioinnin ohjelmistoihin
Mediconsult Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Etsimme nyt Ohjelmistokehittäjää Digital-tiimiin merkittävien työtehtävien äärelle!  

Sosiaali- ja terveydenhuoltoala ja digitalisaatio on kiehtova ja ajankohtainen yhdistelmä, joten pääset työssäsi kehityksen eturiviin. Haluatko olla mukana kehittämässä sosiaali- ja terveydenhuollon uusimpia sovelluksia ja vaikuttamassa Suomen sote-sektorin suurimpaan murrokseen? Tule mukaan tarjoamaan suomalaiselle sote-kentälle alan parhaita ratkaisuja! 
 

Millainen on työnkuvasi? 

Digital-tiimin ohjelmistokehittäjänä työskentelet pääsääntöisesti sähköisen asioinnin ohjelmistojen ja palveluiden ylläpito- ja korjaustöiden parissa. Ratkot asiakkailla ilmenneitä ongelmatilanteita yhdessä tekniikan ja ohjelmistotuen asiantuntijoiden kanssa, ja kehität tuotteidemme toimintaa eteenpäin. Legacy-ohjelmistojen parissa työskenteleminen vaatii sinulta joskus pitkäjänteistä työtä, mutta pääset konkreettisesti näkemään työsi jäljen ja iloitsemaan onnistumisista. Kehitämme kuitenkin jatkuvasti uutta, joten mahdollista on päästä mukaan myös uuden kehittämiseen.

Teet töitä sekä itsenäisesti että osana useampaakin tiimiä, joilta saat apua ja tukea kaikissa tilanteissa.  

“Olen tykännyt, että välillä pääsen asiakkaiden akuuttien ongelmien selvittelyyn mukaan, kuin pelkästään kehittämään uutta tuotetta, joka tulee joskus olemaan markkinoilla. Hommiin tulee myös tervettä vaihtelua, kun pääsee puuhastelemaan useamman tuotteen parissa.”  
- Juha, Digital-tiimistä

 
Mitä toivoisimme sinulta? 

Sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmiston ylläpitoon liittyvästä ohjelmistokehityksestä. Olet ongelmanratkaisijaluonne, ja koet onnistumisia selvittäessäsi kinkkisiäkin tilanteita. Teet mielelläsi yhteistyötä muiden kanssa, mutta itsenäinen työskentelykään ei tuota sinulle haasteita. Pieni vaihtelu työpäiviesi sisällössä piristää, mutta et välttämättä janoa joka viikko uusia haasteita.

Meillä käytössä ovat mm. SpringBoot, JavaEE, JavaScript, Docker, TypeScript, Angular sekä React ja näiden teknologioiden tunteminen helpottaa työssä onnistumista. Sinulla on rohkeutta tarttua toimeen, paloa ohjelmistokehittämiseen ja -tuotantoon sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. 

 Eduksi lasketaan kokemus jostakin seuraavista:

  • Java, JavaScript  
  • Hibernate, SQL ja tietokantojen suunnittelu  
  • REST, SOAP, XML  
  • Eclipse, Maven, Jenkins, GIT, MySQL/MariaDB  

 

Miksi Mediconsultille? 

Olemme suomalainen perheyritys, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Katseemme on tulevaisuudessa ja kannustamme myös sinua kokeilemaan rohkeasti uutta. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja etenkin ihmistä osaamisen takana. Haluamme kehittyä alan parhaaksi mahdollistamalla jokaisen kehittymisen ja jakamalla osaamistamme läpi työyhteisön.  

 

Tarjoamme sinulle 

  • Palkitsevan työnkuvan 
  • Roolin työtiimissä ja -yhteisössä, josta saat apua ja kannustusta - haluamme onnistua yhdessä 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, jotka mahdollistavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen ja tasapainon 

Yli 140 mediconsultlaisen joukosta löydät kirjavaa osaamista insinööreistä kauppatieteilijöihin sekä sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaisista huippukoodareihin niin Helsingissä, Salossa, Joensuussa, Kuopiossa kuin Oulussakin. Haluamme täydentää toistemme osaamista ja päästä yhdessä parhaaseen lopputulokseen. Tutustu työkulttuuriimme, joka tukee työssäsi menestymistä: #MCculture ja esimerkiksi Instagramissa @mediconsult_oy. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä millä tahansa Mediconsultin toimipisteellä, mutta eniten kollegoitasi on Salossa ja Kuopiossa. 

Tule tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää projektityötä sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäkehittämisen eturivissä!   

 

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta!   

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta, ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Hakuaika päättyy viimeistään 16.12. Lisätietoja tiimistä ja tästä tehtävästä antaa Jari Pekkarinen jari.pekkarinen(a)mediconsult.fi.